Dolar 32,2278
Euro 34,7572
Altın 2.406,71
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Tokat Valisi Balcı 58. Kütüphane Haftasında Yılın Kütüphane Dostu Yöneticisi Ödülünü Aldı

Tokat Valisi Balcı 58. Kütüphane Haftasında Yılın Kütüphane Dostu Yöneticisi Ödülünü Aldı
28 Mart 2022 17:43
322

HABERMAX.Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı’ya, Kitap Tokat Projesi kapsamında yaptığı çalışmalar nedeniyle 58. Kütüphane Haftası kapsamında “Yılın Kütüphane Dostu Yöneticisi Ödülü” verildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 58. Kütüphane Haftası “Kütüphanede Hayat Var” ana temasıyla, uluslararası katılımla Ankara CSO Tarihi Salon’da gerçekleştirilen programda “Okuma Kültürünün Yaygınlaştırılması, Kitap Okuma ve Kütüphane Kullanma Alışkanlığının Geliştirilmesi” adına değerli çalışmalar yürüten kişi ve kurumlara 9 kategoride ödüller verildi.

Düzenlenen programda Vali Dr. Ozan Balcı, Okuma kültürünün yaygınlaştırılması, kitap okuma ve kütüphane kullanma alışkanlığının geliştirilmesi adına Kitap Tokat Projesi kapsamında yürüttüğü çalışmalar ve etkinlikler sebebi ile “Yılın Kütüphane Dostu Yöneticisi” ödülüne layık görüldü.
Ödülünü Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah Demircan’dan alan Vali Dr. Ozan Balcı:
“Şahsımı bu ödüle layık gören Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğümüze ve değerli yöneticilerine teşekkür ederim.
Bu ödül her ne kadar şahsıma verilmiş olsa da bu ödülü başta Tokatlı hemşehrilerimiz ve tüm ekip arkadaşlarımız adına alıyorum. Çünkü bu başarı, büyük bir ekip çalışmasının, uzun bir maratonun ve büyük bir emeğin sonucudur.
Projemizi yürüten ve emek sarf eden, İl ve ilçe milli eğitim müdürlüklerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, kitap okuma kültürünü geliştirme komisyonumuza, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze, il ve ilçe halk kütüphane müdürlüklerimize, kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, İl Özel İdaresine, PTT kurumuna, bu projenin heyecanına ortak olan Tokatlı hemşehrilerimize, kitap dostu ve destekleyicisi  herkese en içten dileklerimle teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.
9 Dalda Ödül Sahiplerine Verildi

Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosunun müzik dinletisiyle devam eden programın ardından “Yılın Okuru Ödülü”, “Yılın Kütüphanesi Ödülü”, “İsmail Saib Sencer Yılın Kütüphanecisi Ödülü”, “Yılın İş Birliği Ödülü”, “Yılın Kütüphane Dostu Belediyesi Ödülü”, “Yılın Kütüphane Dostu Yöneticisi Ödülü”, “Yılın Okuma Kültürünün Gelişimine Katkı Ödülü”, “Yılın Yenilikçi Fikri Ödülü”, “Ali Emiri Efendi Onur Ödülü” sahiplerine verildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.