Dolar 34,0801
Euro 38,0567
Altın 2.834,49
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Üsküdar’da Klasik Müzik Şöleni Başlıyor: Türk Valsleri Cihat Aşkın ile

Üsküdar’da Klasik Müzik Şöleni Başlıyor: Türk Valsleri Cihat Aşkın ile
12 Temmuz 2024 16:56
227

HABERMAX. İstanbul Üsküdar, kültürel hayatına yeni bir soluk getirmek üzere hazırlanan “Klasik Pazar” konser serisi ile müzikseverleri ağırlayacak. İlk konser, dünya çapında tanınan keman virtüözü Cihat Aşkın’ın Türk Valsleri performansıyla başlayacak.

Etkinlik, Nevmekan Sahil bahçesinde 14 Temmuz Pazar günü saat 18.00’de gerçekleşecek. Cihat Aşkın’ın eşsiz yorumuyla Türk Valsleri’nin keyfini çıkaracak müzikseverlere, konuk solist olarak Teyfik Rodos ve Oğuzhan Balcı’nın yönetimindeki Avrasya Oda Orkestrası eşlik edecek.

Üsküdarlı komşularımızın ücretsiz olarak katılabileceği etkinlik, “Sandalyeni Kap Gel” konseptiyle düzenleniyor. Bu klasik müzik konser serisi, ailelerin ve müzik tutkunlarının bir araya gelerek keyifli bir pazar akşamı geçirmelerine olanak sağlayacak.

“Klasik Pazar” etkinlik serisi, Nevmekan Sahil’den sonra Fikir Sanat Merkezi ve Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde de düzenlenecek. Bu sayede Üsküdar, Anadolu yakasının kültürel cazibe merkezi olma hedefine bir adım daha yaklaşacak.

Üsküdarlı komşularımızı, bu unutulmaz müzikal deneyimi yaşamaya ve klasik müziğin büyüleyici dünyasını keşfetmeye davet ediyoruz.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.