Dolar 32,2572
Euro 35,0822
Altın 2.466,84
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, Harem Otogarı’nda Değişim Başlattı

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, Harem Otogarı’nda Değişim Başlattı
29 Nisan 2024 22:02
151

HABERMAX. Üsküdar’ın kaderini değiştirmek ve güzelleştirmek için çaba harcayan Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, Harem Otogarı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnafların ilgisiyle karşılaşan Dedetaş, “İnşallah buraya bir kadın eli değer” diyerek umut verdi.

Harem Otogarı ve çevresi yıllardır ihmal edilmiş durumdaydı. Ancak Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın önderliğinde İstanbul’un en güzel noktalarından biri olan bu alanda değişim başlıyor. Dedetaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, esnaf ve ilgili kurumlarla iş birliği yaparak ortak akılla, şehre yakışan ve kullanışlı bir mekân haline getirmeyi hedefliyor.

Bu girişimle birlikte Harem’de olumlu değişimlerin başlayacağına dair umutlar artarken, Belediye Başkanı Dedetaş’ın kararlılığı ve katılımcı yaklaşımı, bölgenin geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.