Dolar 32,4904
Euro 34,9162
Altın 2.435,60
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Ünlü Şarkıcı, Şevval Sam adını taşıyan parkın kurdelesini kesti

Ünlü Şarkıcı, Şevval Sam adını taşıyan parkın kurdelesini kesti
31 Ağustos 2021 14:27
299

AHA.Sanatçı Şevval Sam, Bolu’da adının verildiği parkın açılışında yoğun ilgiyle karşılaştı. Açılışta duygularını paylaşan Sam, “Yaşarken bu hazzı bana yaşattığınız için beni böyle onurlandırdığınız için çok mutlu oldum.”  dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Bolu’ya gelen Sanatçı Şevval Sam, konser öncesi Çıkınlar Mahallesi’nde kendi adını taşıyan parkın açılışını gerçekleştirdi.Özcan: “Belediye Meclisi’nde ilk defa pozitif ayrımcılık yaptık”

Halkın yoğun katılımın gösterdiği park açılışında konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Şevval Sam’ın büyük bir hayranı olduğunu belirterek, “İnsanın bir hayali olur ya benim hayallerimden bir tanesi de uzun yıllardır çok büyük hayranlık duyduğum Şevval Sam hanımefendinin Bolu’yu onurlandırmasıydı. İlk defa Bolu Belediyesi Meclisi’nde bir pozitif ayrımcılık yaptık. Elbette sanatçılarımızın Bolu’da isimleri var. Ancak hayatta olan sanatçılarımızdan sadece Şevval hanımın ismi Bolu’da yaşayacak. Bundan sonrada böyle devam edecek. Benim Belediye Başkanlığı dönemimde. Ayaklarınıza sağlık. Şunu da ifade etmek istiyorum. Ben tekrar teşriflerinizden dolayı Bolu halkı adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.Sam: “Yaşarken bu hazzı yaşadığım için çok mutluyum”

Sanatçı Şevval Sam da adının parka verilmesini kendisini onurlandırdığını belirterek, “Tanju Başkan beni onurlandırdı. Genelde öldükten sonra parklara isimler verilir. Yaşarken bu hazzı bana yaşattığınız için beni böyle onurlandırdığınız için çok mutlu oldum. Ben her zaman çocukları her şeyden önde tutuyorum. Çünkü onlar bizim geleceklerimiz. Çocuklar için yapılmış her şey çok kıymetli. Bu kadar güzel bir parkta bir de bakacaklar ki, bu Şevval Sam parkı kimmiş bu Şevval Sam diyecekler. Belki benim şarkılarımı dinleyecekler. Hayatlarında bir küçük dahi izim olacak. Buna vesile olduğunuz için sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Gerçekten beni onurlandırdınız. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sanatçı Şevval Sam, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan parkın açılış kurdelesini kesti. Ardından Şevval Sam, üzerinde fotoğrafının ve adının yazılı olduğu park tabelasının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.