Dolar 32,2604
Euro 34,7018
Altın 2.400,68
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Ünlü Eğitimci Sabri Şenel ve Sunucu Esra Polat, TV 58’de Gündemi Sarsmaya Devam Ediyor”

Ünlü Eğitimci Sabri Şenel ve Sunucu Esra Polat, TV 58’de Gündemi Sarsmaya Devam Ediyor”
13 Ocak 2024 19:02
194

HABERMAX.Ünlü eğitimci Sabri Şenel ve deneyimli sunucu Esra Polat, TV 58 ekranlarında gerçekleştirdikleri programla gündemi sarsmaya devam ediyor. İkilinin bir araya gelmesi, izleyiciler arasında büyük ilgi uyandırmış ve programları büyük bir beğeniyle takip ediliyor.

Her seferinde gündemi yakından takip ederek izleyicilere bilgi sunan Şenel ve Polat, hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir sunumla ekranlarda yer alıyor. İkili, gündeme dair önemli konuları tartışarak, uzman konuklarını ağırlayarak ve interaktif bir yayın formatıyla izleyiciyle buluşuyor.

TV 58’de ekranlarda olacakları belirtilen ikili, izleyicilere güne damgasını vurmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Programlarında keyifli sohbetleri, gündemdeki konulara getirdikleri farklı bakış açıları ve izleyicilere aktardıkları bilgilerle dikkat çeken Sabri Şenel ve Esra Polat, bir kez daha izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor. İkili, gündemi sarsmaya devam ederken izleyicileri ekran başına kilitleyecekleri bir yayın sunmaya hazırlanıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.