Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

ÜNİVERSİTE VE LİSEYE HAZIRLIKTA DİJİTAL DERSHANE DESTEĞİ

ÜNİVERSİTE VE LİSEYE HAZIRLIKTA DİJİTAL DERSHANE DESTEĞİ
28 Eylül 2023 22:53
150

HABERMAX.Çekmeköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite ve lise sınavına hazırlanan öğrencilere dijital dershane projesiyle destek oluyor.

Çekmeköy Belediyesi ilçedeki tüm devlet okullarında üniversiteye ve liseye giriş sınavlarına hazırlanan 8. ve 12. Sınıf öğrencilerine binlerce online içerik imkanı sunan “Pakodemy” dijital dershane uygulaması hediye etti. Dijital dershane uygulaması içerisinde; 15 yayınevi, 350 binden fazla soru, 1000 saat üzeri canlı dershane, denemeler, konu tarama testleri, 3 bin adet öğretmen ödevi, 30 binden fazla konu anlatım ve soru çözüm videosu barındırıyor. Uygulama içerisinde yer alan yapay zeka modülü ile öğrencilerin cevaplarına göre takip gerçekleştiren sistemde kullanıcının hangi ders ve konularda yoğunlaşması gerektiğiyle ilgili yol da gösteriliyor. Öğrenciler, kullanıcı adı ve şifreleri ile dijital dershaneye diledikleri yerde telefon ya da tabletlerinden girerek bu sayede istedikleri zaman sorun çözerek sınava hazırlık yapabilecekler.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak Fatma Talip Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bir araya gelerek uygulamanın kullanıcı adı ve şifre dağıtımını gerçekleştirdi. Başkan Poyraz tarafından dağıtılan kartlar üzerinde kapalı olarak yer alan kısmı kazıyarak elde ettikleri şifreler ve kullanıcı adları ile öğrenciler “Pakodemy” uygulaması üzerinden dijital dershaneye erişim sağlayabilecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Artık ilçemizde gelenekselleşen dijital dershane kartlarımız bu yılda lise ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize dağıtıyoruz. Bu uygulama ile dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman sisteme giriş yaparak soru çözümlerini gerçekleştirebilecek. Yapay zeka modülü ile sınava hazırlık sürecinde eksiklerinizi görerek tespit etme imkanına sahip olacaksınız. Bu yıl sınava girecek öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimize başarılar ile dolu bir eğitim hayatı diliyorum. İnşallah bu güzel vatanımıza iyi hizmetler edecek konuma gelirsiniz” dedi.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.