Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Umut Partisi Genel Başkanı Bozkurt” Ülkemiz büyük bir iç karışıklığa sürüklenmektedir”

Umut Partisi Genel Başkanı Bozkurt” Ülkemiz büyük bir iç karışıklığa sürüklenmektedir”
30 Kasım 2021 17:31
245

HABERMAX.Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt gündeme ilişkin açıklama ve uyarılarda bulunarak, gidişatın endişe verici olduğunu belirtti.

Başkan Bozkurt açıklamasında; “Ülkemizde son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar her geçen gün kendini daha çok hissettirmektedir.Ülkemiz büyük bir kaosa sürüklenmektedir.Ülkemizde her an bir iç karışıklık baş gösterebilir. Halkımızın provokatörlere dikkat etmesi ve propagandalara gelmemesi elzem ve önemlidir.

Hükümeti yönetenlerin artık Araplar gibi zenginleşmeye terk edip çok acil gelişime dönük ekonomik politikalar geliştirmesi önem arz etmektedir.

Muhalefet partilerini uyarıyorum.Ülkemizde olacak bir kaosun algı yönetimi ile günah keçisi olabilirler. Muhalefet Partileri tüm teşkilatlarını ve üyelerini her türlü provekatör olaylara karşı uyarması ve bunu sürekli olarak medyada tekrar etmesi önemlidir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 yılını sivil anayasa ile taçlandıracağız söyleminin altı boş değildir. Ülkemizde meydana gelecek bir kaosun günah keçisi olarak muhalefet partilerini işaret etmesi halinde halkın büyük bir kesiminin sivil anayasaya evet demesinin önünü açacaktır.

Sivil anayasa ile ülkemizdeki sosyal devlet ilkeleri ve temel hak ve özgürlüklerin tamamen kısıtlanacağı veya ortadan kaldıralacağı hususu gözden kaçırılmamalıdır.

Halk olarak artık uyanmamız ve ülkemizin üzerine oynanacak her türlü oyuna karşı dikkatli olmamız gerekmektedir.

Halkımız malesef adeta çevresinde olup bitenden habersiz bir şekilde günlük hayatlarını sürdürmektedir.

Unutmayalım hepimiz aynı gemide yolculuk yapıyoruz. Gemi batarsa yarınlarımız ve geleceğimiz olan çocuklarımızında yarınlarının sular altına gömülecegi hatırlardan asla çıkarılmalılıdır.”dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.