Dolar 32,2171
Euro 35,1176
Altın 2.467,80
BİST 10.174,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Ümraniye’nin Yürekli Muhtarı Kadir Delibalta: Mahallesine Sevgiyle Hizmet Ediyor”

Ümraniye’nin Yürekli Muhtarı Kadir Delibalta: Mahallesine Sevgiyle Hizmet Ediyor”
19 Ocak 2024 18:46
209

HABERMAX. Ümraniye, İstanbul – Necip Fazıl Mahallesi’nin sevilen muhtarı Kadir Delibalta, mahallesine ve Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine uzanan bir yardım eli olma misyonuyla dikkat çekiyor. 5. dönem için hazırlıklarını sürdüren ve mahallesini aşkla yönetmeye devam etme kararı alan Delibalta, gönül adamı kimliğiyle öne çıkıyor.

Sosyal Yardımlar ve Mahalle Hizmetleri:

Kadir Delibalta’nın öne çıkan hizmetlerinden biri, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını belirleyip yardım eli uzatma çabası. Mahallesindeki aileleri tespit etmek için gece gündüz demeden ev ev dolaşan Delibalta, fakir olan ailelere destek olmak adına projeler hayata geçiriyor. Mahallede yatağa aç giren çocuk olmaması için verdiği mücadele, Delibalta’nın duyarlılığını ve sorumluluk bilincini ortaya koyuyor.Muhtardan Muhtara Yardım Eli ProjesiAfet Yardımları ve Toplumsal Katkılar:

Ümraniye’nin sadece muhtarı değil, aynı zamanda toplumsal bir lider olan Delibalta, Türkiye’nin değişik illerinde meydana gelen sel, afet, yangın gibi felaketlerde hızla koşan bir isim. Deprem bölgelerine yaptığı katkılarla ve koordinasyonla öne çıkan Delibalta, sadece kendi mahallesine değil, ülke genelinde de takdir topluyor.Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilirEğitim Desteği ve Sosyal Yardımlar:

Eğitim dönemlerinde minikleri unutmayan muhtar, mahalledeki öğrencilere kırtasiye, bot, mont gibi yardımlarla destek oluyor. Fakir fukara fonu gibi halkın ihtiyaçlarını karşılamak adına çeşitli projeleri hayata geçiriyor. Öğrencilere ve ailelere yönelik gerçekleştirdiği yardımlarla, mahalledeki gönülleri kazanıyor.Fotoğraf açıklaması yok.5. Dönem İçin Yeniden Adaylık:

1999 yılından bu yana muhtarlık görevini sürdüren Kadir Delibalta, mahallesinde sevgi ve saygı ile anılıyor. 5. dönem için aday olduğunu açıklayan muhtar, mahalle sakinlerine selam ve sevgilerini ileterek, “Aşkla göreve kaldığım yerden devam edeceğim.” diyor. Güvenini kazanan ve hiç kaybetmeyen Delibalta, 2024 yılından itibaren de mahallesine hizmet etmeye devam etmek için samimiyetle sandıkta oy istiyor.

Kadir Delibalta’nın mahallesine ve topluma olan katkıları, sadece bir muhtarın değil, bir liderin sorumluluk bilinci ve sevgisiyle şekilleniyor. Mahallesinde ve Türkiye genelinde sevilen bir figür olan Delibalta, 5. döneminde de aynı azim ve kararlılıkla hizmete devam etmeye hazırlanıyor.Fotoğraf açıklaması yok.Ümraniye’nin Yürekli Muhtarı Kadir Delibalta: Mahallesine Sevgiyle Hizmet Ediyor”

Kadir Delibalta’nın öne çıkan hizmetleri arasında, mahalle sakinlerine yönelik düzenlediği sosyal yardım projeleri bulunuyor. Delibalta, mahalledeki ailelerin ihtiyaçlarını belirlemek için gece gündüz demeden ev ev dolaşıyor. Fakir olan aileleri tespit edip, onlara yardım elini uzatmak için çaba sarf eden muhtar, mahallesinde yatağa aç giren çocuk kalmaması için mücadele veriyor.

Muhtarlığını sadece bir idari görev olarak görmeyen Kadir Delibalta, Türkiye’nin değişik illerinde yaşanan sel, afet, yangın gibi olaylarda hızla müdahale eden bir isim. Deprem bölgelerine yaptığı katkılarla öne çıkan Delibalta, sadece mahallesine değil, ülke genelinde de takdir topluyor.Muhtardan muhtara yardım eli kampanyası ile deprem bölgesine 13 yardım tırı  -Özellikle eğitim dönemlerinde mahalledeki minikleri unutmayan Delibalta, kırtasiye, bot, mont gibi yardımlarla öğrencilere destek oluyor. Aynı zamanda fakir fukara fonu gibi halkın ihtiyaçlarını karşılamak adına çeşitli projeleri hayata geçiriyor.

1999 yılından bu yana muhtarlık görevini sürdüren Kadir Delibalta, mahallesinde sevgi ve saygıyla anılıyor. 5. dönem için aday olduğunu açıklayan muhtar, mahalle halkına selam ve sevgilerini ileterek, “Aşkla göreve kaldığım yerden devam edeceğim.” diyor. Mahalle sakinlerinin güvenini kazanan ve 5 dönemdir hiç kaybetmeyen Kadir Delibalta, 2024 yılından itibaren de mahallesine hizmet etmeye devam etmek için samimiyetle sandıkta oy istiyor.Muhtardan Muhtara Yardım Eli Projesi

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.