Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Ümraniye’den Gelecek Partisi Rüzgarı Esmeye Başladı

Ümraniye’den Gelecek Partisi Rüzgarı Esmeye Başladı
5 Temmuz 2020 18:33 | Son Güncellenme: 5 Temmuz 2020 22:58
498

AHA.Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı 1.Olağan Kongresi bugün Çayırönü 5 Yıldız Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek adayın yarıştığı parti kurucu üyesi olan Av.Sedat Enver Çakıroğlu oldu.Kongre başlamadan önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

CANLI YAYIN VİDEOSU İZLE

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4101925406546809&id=100001881692497

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı Pandemi sürecine uyarak gerçekleştirdiği kongresine. Katılım gösteren Genel Başkan Yardımcıları, İl Başkanı İsa Mesih Şahin İl yöneticileri ve delegeleri hazır bulundu.

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı 1.Olağanüstü kongresi bugün gerçekleştirildi.

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı 1.Olağanüstü kongresin’den notlar. 

Kongreye, CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı temsilen Yönetim Kurulundan, Altan Berdan Ağırman ve Bülent Arslan, katılım sağladılar.

Nihal Olçok Erol Olçok’un eski eşi

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı 1.Olağanüstü Kongresinde hazır bulundu.

Erol Olçok (5 Mart 1962, Çorum – 15 Temmuz 2016, İstanbul), Türk reklamcı. Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet ve Kalkınma Partisi‘nin reklam danışmanıydı.2016 Türkiye askerî darbe girişiminde Boğaziçi Köprüsü‘nde hayatını kaybettimisti.

İlk konuşmacı Gelecek Partisi İlçe Kurucu Başkanı Av.Enver Sedat Çakıroğlu kürsüye davet edildi. Tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde sahneye gelen Çakıroğlu iktidara yüklenerek adeta meydan okudu.

Partilileri selamlayan Başkan Çakıroğlu “Bugün burada çok önemli ve özel bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Çünkü bugün burada bütün imkansızlıklara ve dünyayı sarsan virüs salgınına rağmen teşkilatlarını tamamlanmış bir parti kongresi bulunmaktadır. Kongremizin bu anlamda Türkiyemize İstanbulumuza ve Ümraniyemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.


Başkan Çakıroğlu konuşmasının devamında “Öyle bir dönemdeyiz ki sosyal medyada bir paylaşım yapıyoruz, yani basit bir paylaşım sokakta çekilen bir fotoğraf bile olsa, hemen kim olduğunu çok iyi bildiğimiz belediyede çalışan, iktidarın belediyelerinde çalışan trol hesaplar hemen paylaşımımızın altına bizi karalayan yorumlar yazıyor. Ben onların vicdanına,seslenmek istiyorum diyen.Başkan Çakıroğlu Ben değiştim denildiği zaman benim aklıma çok farklı isimler geliyor: Değişmek denildiği zaman benim aklıma MHP lideri Devlet Bahçeli geliyor. Devlet Bahçeli’nin 5 yıl önceki görüşleri ile bugün ortaya koyduklarının bir alakası var mı? Değişmek denildiği zaman benim aklıma Hüseyin Gülerce diye bir adam geliyor. Fetönün ibrikçisi ama hükümet tarafından el üstünde tutulan hükümetin en ateşli savunucusu olmuş. Türkiye’nin en büyük televizyonlarında yorumlar yapıyor ve en büyük gazetelerinde baş yazarlık yapıyor.” dedi.

Çakıroğlu, “Değişmek denildiği zaman benim aklıma bir açılış programında Metin Feyzioğlu’nu protesto edip Cumhurbaşkanına kalk burayı terk edin diyen kişiler geliyor. Şimdi o Metin Fevzioğlu el üstünde tutulan bugün Türkiye’de Adalet bakanı olarak ismi konuşulan konuma gelmiş durumda.

Değişmek denildiği zaman benim aklıma Doğu Perinçek geliyor. 28 Şubat’ın karanlık yüzü aklıma geliyor. Abullah Öcalan’a bir demet çiçek sunanlar geliyor. Bu örnekleri daha da çoğaltabiliriz ” diyerek iktidar kanadındaki kişilere tepki gösterdi.Çakıroğlu konuşmasını, “Değerli dostlar gönül rahatlığıyla söylüyorum ki biz hiç değişmedik. Dün de toplumumuzun huzurunu istiyorduk bugün de bunu istiyoruz.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.