Dolar 32,2386
Euro 34,7765
Altın 2.415,14
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Ümraniyede Değişim Kadınları dayanışması el ele kol kola omuz omuza Değişim Ümraniye.

Ümraniyede Değişim  Kadınları dayanışması el ele kol kola omuz omuza Değişim Ümraniye.
22 Ağustos 2021 17:33 | Son Güncellenme: 22 Ağustos 2021 20:35
422

AHA.Türkiye Değişim Partisi Ümraniye ilçe Başkanlığının ve Kadın Kolları tarafında organize edilen geçtiğimiz Pazar günü kahvaltı programı düzenledi kahvaltı programını tertipleyen Ümraniye TDP Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakar ve yardımcısı Gülay Ahmetoğlu programa davet edilen Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan ve 39 ilçenin temsilcileri katılarak güç birliği yaptı.Başkan Ömer Urgun önümüzdeki seçimleri kadınlarımızın azmi ve gücüyle Ümraniye Belediyesinin anahtarını Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’e ve partimize armağan edeceğim dedi.

TDP Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan’da Programı düzenleyenlere teşekkür ederek ve bu organizasyonla parti üyelerini bir araya getirenlere çalışmalarında başarılar diliyorum diyen. Genel Başkan Ceylan  “Hepimizin birlik ve beraberliğe dayanışmaya her zaman ihtiyacımız vardır. Özellikle seçim atmosferinin başlayacağı önümüzde. Bir seçim varmış gibi kadın kollarımızın böyle bir etkinlik tertip etmiş olması güzel bir davranıştır.” “Böyle güzel bir Son bahar gününde, güzel bir ortamda Türkiye Değişim Partisi.Ümraniye İlçe Parti Kadın Kollarımızın düzenlemiş olduğu bu toplantı gerçekten çok güzel, kendilerini tebrik ediyoruz. Birlik beraberlik ve dayanışma ruhunun canlandığı böyle yerde bir araya geliyorlar, hasbihal ediyorlar. Kadın kollarımızın daha dinamik bir şekilde çıkacağına inanıyoruz, kendilerini tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı:

Ümraniye Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakar’da bu organizasyonun seçim çalışmaları anlamına geleceğini ifade ederek şöyle konuştu: “Kadın kollarımızın gelenekselletirdiği bu programda her yıl inşallah bayan arkadaşlarımızla bir arada hem de bu bizim için bir seçim başlangıcı olur. Hayırlı olsun diyoruz bir arada olmaktan çok mutluyuz.” Başkan Çakar biz bu kahvaltımızı yapıyoruz, amacımız tüm partili hanımları bir araya getirmek, onlarla birlikte sohbet etmek, birlik ve beraberliği geliştirmektir. Kadın Kolları Genel Başkanımız Canan Ceylan’ın katılımı bizlere güç verdi programı ve bu gün katılım da kalabalık oldu, bunun için mutluyuz.” şeklinde konuştu.TDP Ümraniye Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu kahvaltıya Sancaktepe ilçe Başkanı Şenel Mutlu ve Kadın Kadın Kolları Başkanı ile katılım gösterdi.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.