Dolar 32,3120
Euro 34,9915
Altın 2.444,94
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

Ümraniye Saadet Partisi iftar programına yoğun ilgi

Ümraniye Saadet Partisi iftar programına yoğun ilgi
7 Nisan 2023 10:47 | Son Güncellenme: 8 Nisan 2023 12:41
182

HABERMAX.İstanbul Ümraniye Saadet Partisi ilçe teşkilatı. İşletmeciliğini iş insanı Nuh Gergin’in yaptığı Kasr-ı Lena’da düzenlenen iftar programı büyük ilgi gördü. İlçe teşkilatının hazırlamış olduğu iftar yemeğine katılan. İstanbul Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı Ümraniye İlçe Başkanı Yakup Kasımay ile birlikte yönetim kadrosu katıldı. dualarla iftarını açan partililer daha sonra hep birlikte teravih namazı kıldı.

VİDEO HABER

Saadet Partisi Ümraniye İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programı Samimi bir ortamda gerçekleşti. İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı iftar programına katılanlara hitap etti.

Yazıcı Bazı yalaka takımları var 

İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, ”Bu iklimi bizler değiştireceğiz! İlçe ilçe dolaşacak İstanbul’umuzun kanaat önderleriyle buluşacağız. Mahalle mahalle dolaşacak İstanbul’umuzun muhtarlarıyla buluşacağız. Sokak sokak dolaşacak, çalınmadık kapı bırakmayacak; İstanbul’umuzun bütün vatandaşlarıyla, hemşerilerimizle, komşularımızla buluşacağız. Ne yapıp edeceğiz, var gücümüzle çalışacağız, sözümüze emeğimizi katacağız; bu kötü iklimi güzel bir iklimle değiştireceğiz.” diye konuştu.

Saadet Partisi İstanbul Ümraniye’de Kasr-ı Lena’da verilen iftar programına çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleştirildi. Büyük bir heyecana sahne olan programda katılımcılara hitab eden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı güncel gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu. Önemli bir seçimin arifesinde olduklarını belirten Yazıcı, Saadet Partimizin paydaşı olduğu Millet İttifakı, Erdoğan’ın hukuksuz düzenini yıkıp geçecek. Saadet Partimizin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun iradesi; tüm adaletsizlikleri, hukuksuzlukları, yolsuzlukları yıkıp geçecek. İşte bu salonda bulunan Saadet Partililerin iradesi; bütün toplumsal baskıları, bürokraside kümelenmiş menfaat gruplarını, kamu gücüyle donatılmış Cumhur İttifakını yıkıp geçmeye muktedirdir.’ ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER 

14 Mayısı Bayram ilan edeceğiz

Saadet Partisi Ümraniye İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programı Samimi bir ortamda gerçekleşti.

iftar programında, Ümraniye İlçe Teşkilatının çalışmaları ve izlenecek yol haritası masaya yatırıldı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı misafirperverliğinden dolayı İlçe Başkanı Yakup Kasımay ve yöneticilerine teşekkür etti. Saadet Partisi olarak üzerlerine büyük görevler düştüğünü söyleyen Kasımay. Türkiye’de başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını söyledi.

‘’14 MAYISTA İKLİM DEĞİŞECEK’’

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömewr Faruk Yazıcı ise şunları söyledi: Başı rahmet sonu azaptan kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan Ayı, ülkemiz ve bütün İslam alemi için hayırlara vesile Cenabı Hak’tan diliyorum. Ramazan hamittir, merhamettir, birliktelik ve kardeşliktir. Paylaşma ve dayanışmadır. Bolluk ve berekettir. Arzumuz, bu iklimin her insanımızı sarmasıdır. Bu iklimin sadece bir ayda sınırlı kalmamasıdır. Bütün aylara yayılması  bizim sorumluluğumuzdur. İnşallah bu iklimi pek yakında hakim kılacağız. Alın terlerini ve bütün emeklerini bu iklimi hakim kılmak için  sarf eden sayın Genel Başkanlarımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Her türlü aymazlığı yaparak bütün inanç değerlerimizin altına sığınanlar, milletimizin inancını sömürerek haksızlık yapmayı kendine meslek edinenler, kazanımlarımızı istismar edip korku iklimi oluşturmaya çalışanlar, değerlerlerimizi inanç esaslarımızı elamadan bir kurt yaparak yiyenler; Gideceksiniz, Gidiyorsunuz! 14 Mayıs’ta iklim değişecek. Baskı, yerini özgürlüğe; yoklulluk, yerini zenginliğe bırakacak. Ahlakın ve adaletin iktidarını, Allahın izniyle beraber kuracağız. Katılımlarınızdan dolayı tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Programda ayrıca tüm

VİDEO HABER 

Ümraniye Saadet Partisi ilçe Başkanı Yakup Kasımay kısa bir selamla konuşması yaptı. Ve inşallah Millet ittifakı kazanmış bir şekliyle itibaren milletimizle beraber en necip en güzel hizmetleri sunmak için sahada olacak. Bizim gönlümüzde, bizim arzumuz bu yöndedir dedi. Kasımay daha önce bizim partimizde görev yapmış bir kısım abilerimiz, ellerinde zehir tenekeleriyle beraber maalesef toplumda dolaşmaktadırlar. Ve ikdira şunu söylemek istiyorum, keşke bu insanları abartmak için kullanmış olduğunuz efor safretmiş zamanı bizi anlamak için kullanmış olsaydınız bugün ne siz bu halde olurdunuz nede bu millet bu halde olurdu dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.