Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

“Ümraniye CHP İlçe Başkanı Hakan Kızılelma ve Partililer, Gazeteciler Günü’nü Ramada Otel’de Kutladı”

“Ümraniye CHP İlçe Başkanı Hakan Kızılelma ve Partililer, Gazeteciler Günü’nü Ramada Otel’de Kutladı”
21 Ekim 2023 17:38 | Son Güncellenme: 22 Ekim 2023 00:04
718

HABERMAX.Ümraniye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Avukat Hakan Kızılelma, beraberindeki CHP meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları temsilcileri ile 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlamak üzere etkinlik düzenledi. Ümraniye’deki Ramada Otel’de gerçekleştirilen kahvaltı programı, ilçedeki yerel gazetecilere ve basın mensuplarına yönelik önemli bir jest olarak yapıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Av. Hakan Kızılelma, basının demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Program, gazetecilerin toplumda bilgi akışını sağlamadaki kritik rolüne vurgu yaparak, basın özgürlüğünün korunması gerekliliğine dikkat çekti.

Kahvaltı programında, gazetecilerle birebir ilgilenen CHP üyeleri, katılımcıların sorularını yanıtladı ve ilçedeki güncel meseleler hakkında bilgi verdi. Basın mensupları, yaşadıkları zorlukları dile getirirken, CHP yetkilileri de onların mesleki özgürlüklerini savunma konusundaki kararlılıklarını vurguladı.

Etkinlik, samimi bir ortamda geçerken katılımcılar arasında olumlu bir enerji hakimdi. Karşılıklı fikir alışverişleri ve hoş sohbetlerle geçen kahvaltı programı, dostluk ve iş birliği ruhunu ön plana çıkardı. Katılımcılar, basının demokratik toplumların olmazsa olmaz unsurlarından biri olduğu konusunda mutabık kaldılar.

Son olarak, İlçe Başkanı Av. Hakan Kızılelma, katılımcılara teşekkür ederek etkinliğin amacına ulaşmasında emeği geçen herkese şükranlarını iletti. Program, katılımcıların birbirleriyle vedalaşması ve güzel temennilerle son buldu. Bu tür etkinliklerin, siyaset ile medya arasındaki ilişkilerin güçlenmesi ve demokrasinin temel taşlarından biri olan basın özgürlüğünün öneminin vurgulanması açısından büyük bir önem taşıdığı belirtildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.