Dolar 32,5216
Euro 34,9599
Altın 2.438,77
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Uğur Kelleci’nin Sultangazi Buluşması: Aday Adaylığı Süreci ve Değerlendirme Toplantısı”

Uğur Kelleci’nin Sultangazi Buluşması: Aday Adaylığı Süreci ve Değerlendirme Toplantısı”
2 Şubat 2024 19:59
136

Uğur Kelleci’nin düzenlediği “Emeğe Saygı Teşekkür Buluşması” etkinliği, CHP Sultangazi Belediye Başkan aday adayının, çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek önemli bir platform sağladı. Etkinlikte yapılan konuşmada Kelleci, değerli örgüt üyelerine, hanımefendilere ve beyefendilere selamlarını ileterek, emeğe saygı ve teşekkürün önemine vurgu yaptı.

Kelleci, aday adaylığı sürecinde parti örgütünü heyecanlandıran bir katılım olduğunu ve projelerini genç donanımlı ekibiyle birlikte çalışarak geliştirdiklerini belirtti. İlçenin sosyokültürel, altyapı, sağlık ve eğitim alanlarında yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkan projeleri, Genel Başkan Yardımcıları, İl Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sunduklarını ifade etti.

Ancak, adaylık sürecinde ilçe başkanı ve yöneticilerinin sorumluluktan uzak, bencil ve tek aday odaklı bir tavır sergilediğini ve bu durumun parti içinde bir kaos ve kavga ortamı yarattığını dile getirdi. Adaylığın ilçe dışından bir isme verilmesine rağmen, ilçede birlik ve beraberlik ortamının sağlanamadığına dikkat çekti.

Sonuç olarak, parti yetkililerinin Ferhat Epözdemir’i Sultangazi Belediye Başkan adayı olarak belirlediğini ve kendilerinin de bu karara saygı göstereceklerini ifade etti. Kelleci, yola çıkarken verilen sözün arkasında olduklarını ve Sultangazi için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kelleci’nin bu açıklamaları, parti içi dinamikleri ve aday belirleme süreçlerinde yaşananları net bir şekilde yansıtmaktadır. Aday adaylarının ve parti örgütünün birlikte hareket etmesi, yerel seçim sürecinin başarılı bir şekilde yürütülmesi için önemli bir unsur olarak göze çarpmaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.