Dolar 32,5174
Euro 34,9344
Altın 2.435,08
BİST 9.794,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

TUZLA’DA HER GÜN BİN 500 KİŞİLİK YEMEK İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE BULUŞUYOR

TUZLA’DA HER GÜN BİN 500 KİŞİLİK YEMEK İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE BULUŞUYOR
20 Aralık 2021 09:55 | Son Güncellenme: 20 Aralık 2021 10:08
255

HABERMAX.Tuzla Belediyesi, yılın her günü ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan sıcak yemek dağıtımı, son günlerde etkisini arttıran soğuk havalarda daha da artırarak devam ediyor. Günlük bin 500 kişiye dağıtılan yemeğin yanı sıra, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatıyla, Koronavirüs salgınının Türkiye’de görüldüğü ilk günden itibaren Tuzla’da karantinada bulunan vatandaşlara da 3 çeşit sıcak yemek ulaştırılıyor.

Tuzla Belediyesi Aşevi’nde yılın her günü ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan 3 çeşit sıcak yemek, İstanbul’da etkisini artıran soğuk havalarda ihtiyaç sahibi ailelerin mağdur olmaması için titizlikle dağıtılmaya devam ediyor. Tuzla Belediyesi Aşevi’nde yemeklerin pişirilmesine sabahın ilk ışıkları ile başlanıyor. Et ve tavuk yemekleri ile çorbadan oluşan 3 çeşit yemek, Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere uyularak paketleniyor ve araçlara yükleniyor. Sabah 9’da aşevinden ayrılan araçlar, Tuzla’nın 17 mahallesinde belirlenen ve takipleri de Tuzla Belediyesi tarafından yapılan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Ayrıca her gün Tuzla Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan sandviçler yaklaşık bin 500 öğrenciye dağıtılıyor.

GÜNLÜK BİN 500 KİŞİYE YEMEK DAĞITILIYOR

İstanbul’da etkili olan soğuk havalar nedeniyle ailelerin mağdur olmaması için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatlarıyla hızlanan çalışmalar neticesinde bin 500 aileye sıcak yemek ulaşıyor. Ayrıca Koronavirüs salgınının ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren Tuzla’da karantinada bulunan vatandaşlara da 3 çeşit sıcak yemek ulaştırılıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.