Dolar 32,2732
Euro 34,9654
Altın 2.447,97
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Tuzla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenleri Düzenlendi

Tuzla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenleri Düzenlendi
29 Ekim 2020 13:57
744

AHA.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’üncü yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Tuzla’da da coşkuyla kutlandı. 28 Ekim tarihinde sahil tören alanında Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan kutlamalar bugün de Tuzla Kaymakamlığı önünde düzenlenen tören ile devam etti.

Tuzla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 28 Ekim’de Tuzla sahil tören alanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Törene Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında düzenlenen törende, kurumları temsilen anıta çelenk sunumu gerçekleştirildi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından son buldu.

KAYMAKAMLIK ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Tuzla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kaymakamlık Binası önünde düzenlenen tören ile devam etti. Düzenlenen törene Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Askeri ve Mülki Erkan temsilcileri katıldı. Törende Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için tebrikleri kabul ettiler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.