Dolar 32,3842
Euro 34,7587
Altın 2.412,45
BİST 10.100,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Çukurova Isı, Hatay’da Depremzede Çocuklara Moral Oldu

Çukurova Isı, Hatay’da Depremzede Çocuklara Moral Oldu
17 Nisan 2023 11:26
138

HABERMAX.Radyant Isıtma sektörünün lider firması Çukurova Isı, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Makine Teknolojileri Kulübü ( MAKTEK ) tarafından depremzede çocuklar için Hatay’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin sponsor firmaları arasında yerini aldı.

13 Nisan’da ASELSAN Afet ve Lojistik Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Çukurova Isı Dış Ticaret ve Satın Alma Müdürü Selva Ünlü Duruak ve Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman Ünlü, “Çukurova Isı ile boyama saati” etkinliğinde çocuklara eşlik etti.

Çukurova Isı, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Makine Teknolojileri Kulübü ( MAKTEK ) tarafından depremzede çocuklar için Hatay’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin sponsor firmaları arasında yerini aldı.

13-15 Nisan tarihlerinde; Antakya, Samandağ ve İskenderun’da gerçekleştirilen programda, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden 40 öğrenci, 5-12 yaş arasındaki yaklaşık 500 çocuk için hazırladıkları etkinlik programı ile çocuklara moral oldu.

Çukurova Isı ile boyama etkinliği

Çocuklar, Yıldızlı öğrencilerin liderliğinde gerçekleştirilen; masal okuma, boyama, puzzle, uçurtma ve meslek tanıtım aktivitelerinde keyifli zaman geçirdi.

Programın birinci gününe katılan Çukurova Isı Dış Ticaret ve Satın Alma Müdürü Selva Ünlü Duruak ve Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman Ünlü’de “Çukurova Isı ile boyama etkinliği”ne katılarak, çocuklara eşlik etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin 23 Nisan etkinliklerine sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman Ünlü sözlerine şöyle devam etti:

“Etkinlikler süresince çocuklarımıza biraz olsun depremi unutturmak, onları mutlu etmek, bizleri de mutlu etti. Çukurova Isı olarak, çocuklarımızın mutluluğu için onların yanında olmaya, yaralarını sarmaya ve bu tür programları desteklemeye devam edeceğiz. Bu başarılı organizasyon için Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Makine Teknolojileri Kulübü’ne ( MAKTEK ) ve Sayın Prof. Dr. Özden Ağra’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.