Dolar 32,4466
Euro 34,7486
Altın 2.427,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Tuzla Belediyesi Alt Yapı Ve Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi

Tuzla Belediyesi Alt Yapı Ve Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi
7 Mayıs 2021 15:29 | Son Güncellenme: 8 Mayıs 2021 16:19
218

AHA.Tuzla Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında uygulanmaya başlanan tam kapanma döneminde alt yapı çalışmalarını ve ilçe genelinde asfalt yenileme, asfalt yamalama ve hız kasisi yapımını hızlandırdı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tam kapanma dönemini fırsata çevirerek alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı hızlandırdık” dedi.
Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında 29 Nisan Perşembe günü 19.00’dan 17 Mayıs Pazartesi günü 05.00’a kadar alınan tam kapanma sürecinde ilçe genelinde yaptığı alt yapı, asfalt yenileme, asfalt yamalama ve hız kasisi yapımını hızlandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatıyla hızlanan çalışmalarda, vatandaşlardan gelen istekler ve Tuzla Belediyesi ekipleri tarafından belirlenen program dâhilinde yapılan çalışmalarda, yağmur suyu kanal çalışmaları, mazgal temizliği, tretuvar çalışmaları hızlandı. Ayrıca caddelerin ve sokakların boş kalması nedeniyle asfalt yenileme çalışmaları ve bozulan yollarda asfalt yamalama çalışmaları da sürdürülüyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tam kapanma dönemini fırsata çevirerek alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı hızlandırdık” dedi.“TAM KAPANMAYI FIRSAT BİLDİK”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Koronavirüs salgını ile yapılan mücadele kapsamında yeni bir safha olan tam kapanma dönemini fırsata çevirdik. Tam kapanma öncesinde, sokakların ve caddelerin uygun olmaması sebebiyle ertelediğimiz bazı projelerimizi bu süreçte devreye alarak hızlandırdık. Tam kapanmanın biteceği 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar hem çalışmalarımızı bitireceğiz hem de Koronavirüs salgınında yeni bir sayfa açacağız” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.