Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “Çalışmadan başarmak mümkün değil”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “Çalışmadan başarmak mümkün değil”
19 Ekim 2021 14:28
234

Habermax.Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Behiye Dr. Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katıldı. Başkan Yazıcı, bayrak töreni sonrasında öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Yazıcı, çalışmadan başarmanın mümkün olmadığını ifade etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminin başladığı 6 Eylül tarihinden itibaren her pazartesi günü, ilçe genelindeki okulların bayrak törenlerine katılarak öğrenciler ile sohbet ediyor. Bu kapsamda Başkan Yazıcı, Behiye Dr.Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katıldı. Bayrak töreni sonrasında öğrenciler ile sohbet eden Başkan Yazıcı, çalışmadan başarının gelmeyeceğini belirterek, “Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gibi güzel bir söz vardır. Çalışmadan başarmak mümkün değildir. Öyle piyangolar, bir dizideki olduğu gibi çok büyük paraların peşinden koşmak hayali şeylerdir. Çalışmadan başarı sağlayan insan sayısı azdır.” dedi.“HAYALİM EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ OLMAK”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sizin hayaliniz nedir sorusuna ise, “Sınır tanımayan hayaller çocukluk yıllarından itibaren başlar ve devam eder. Ben eğitim gönüllüsü olmak isterim. Öğrenmeyi seviyorum. Bildiklerimi paylaşmayı da seviyorum. Toplumda dezavantajlı kesimler olarak belirttiğimiz engelli, kimsesiz, yetim, yaşlı insanlara yardım etmenin vermiş olduğu mutluluk ile beraber, insana yapılabilecek en büyük iyilik ona aklını kullanmasını öğretmektir. O yüzden öğretmenlik kutsaldır. O yüzden eğime kıymet veriyorum” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.