Dolar 32,3581
Euro 34,7002
Altın 2.391,12
BİST 10.160,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Kafa Kafaya Çarpıştılar! Korkunç Kaza Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kafa Kafaya Çarpıştılar! Korkunç Kaza Güvenlik Kamerasına Yansıdı
10 Ağustos 2023 15:10
173

HABERMAX.Erzurum’un merkezinde meydana gelen feci kaza, tünel çıkışındaki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı bu dehşet veren kazada bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

Görüntülerde, iki otomobilin karşı yönden birbirine hızla yaklaştığı ve sonrasında korkunç bir çarpışma yaşandığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle araçlardan biri savrulurken, diğer araçta büyük hasar meydana geldi. Olay yerine hızla gelen acil ekipler, yaralılara müdahale etti ve hayatını kaybeden kişinin cansız bedenini çıkarttı.

Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntüler, trafik kurallarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Kazanın yaşandığı noktada daha önce de benzeri kazaların meydana geldiği ve sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği belirtiliyor.

Erzurum’daki bu talihsiz kaza, trafik güvenliği ve dikkatli sürüşün önemini bir kez daha vurguluyor. Görüntüler, trafik kurallarına uymak ve dikkatli olmak konusundaki hassasiyetin artırılması gerekliliğini gözler önüne seriyor.

Sonuç olarak, bu tür korkunç kazaların yaşandığı görüntüler, sürücülerin trafik kurallarına uyması ve dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Bu tarz olayların önlenmesi için trafik güvenliği ve bilinçli sürüşün hayati önem taşıdığı unutulmamalıdır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.