Dolar 32,4042
Euro 34,8052
Altın 2.433,61
BİST 9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Türkiye’nin En Büyük Festivalinde Araçlar Enerjisini Üçay’dan Aldı

Türkiye’nin En Büyük Festivalinde Araçlar Enerjisini Üçay’dan Aldı
4 Ekim 2023 20:49
102

HABERMAX.Üçay Grup şirketlerinden Üçay Mühendislik, 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük festivali olan V Weekend’de kurduğu 6 Adet AC ve 1 Adet DC istasyon ile elektrikli test sürüş araçlarına etkinlik süresince kesintisiz şarj hizmeti sundu.


Dünyanın en prestijli Formula 1 pistlerinden birine sahip olan Intercity Istanbul Park, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen V Weekend Festivali ile motor sporlarından koşuya, atletizmden buz hokeyine kadar tüm spor dallarının buluşmasına ev sahipliği yaptı. Festival kapsamında düzenlenen; DJ performansları, simülatörler, drift, akrobasi gösterileri ve çocuklara yönelik etkinlikler katılımcılardan büyük ilgi görürken, en büyük ilgi ise elektrikli araçların test sürüşlerine oldu.

Elektrikli araçların şarjı hiç bitmesin

V Weekend’de Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler tarafından test edilen elektrikli araçlar, Üçay Mühendislik’in Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü EATON marka şarj istasyonlarında şarj edildi. Türkiye’nin ilk ve tek Formula1 pisti olan Intercity İstanbul Park’a kurulan 6 Adet AC ve 1 Adet DC istasyon ile elektrikli araçların şarjlarının hiç bitmemesi hedeflendi.

Üçay Mühendislik, festivalde 2 farklı alana kurulan standında ise TESLA ve ZOE marka elektrikli araçlarını şarj ederken, elektrikli araç almayı düşünen ya da elektrikli araç sahibi olanlara; şarj istasyonu kurulumu, ücretsiz keşif ve şarj ünitelerinin özellikleri hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Festivalin ana holündeki alanında ziyaretçilere çeşitli hediyeler de dağıtan Üçay Mühendislik, festival coşkusunun doyasıya yaşanmasına da katkı sağladı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.