Dolar 32,3835
Euro 34,7992
Altın 2.442,51
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Türkiye Sigorta Hedeflerine Emin Adımlarla İlerliyor

Türkiye Sigorta Hedeflerine Emin Adımlarla İlerliyor
9 Eylül 2023 19:43
98

HABERMAX. Üçüncü yaşlarını kutlayan sigorta ve emeklilik sektörünün lider şirketleri Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’in Genel Müdürü Sayın Taha Çakmak, etkin kanal ve saha yönetimi stratejisiyle finansal kârlılığı sürdürülebilir şekilde artırmaya odaklanacaklarını vurguladı.

Müşteri memnuniyetini artırmayı, kanal ve saha yönetimini daha da etkinleştirmeyi öncelediklerini belirten Sayın Taha Çakmak, Türkiye Sigorta’yı 85 milyonun güvencesi yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Sayın Çakmak, mevcut 3.800’den fazla acente ve 5.000’e yakın banka şubesi ile sigortalı sayısının 14 milyona ulaştığını belirterek, yenilikçi ve güçlü satış kanal yönetimi stratejisi ile daha aktif ve yaygın satış ağı için çalıştıklarını belirtti. Satış kanallarının çapraz satışlarla daha da güçlendirileceğini vurgulayan Sayın Çakmak; “Satış stratejimizin özünde çok yönlü kanal kullanımı ve müşterilerimiz yer alıyor. Önümüzdeki günlerde adımlarımızı bu yönde sıklaştıracağız.” dedi.

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik‘in finansal kârlılığını sürdürülebilir şekilde artıracaklarını belirten Sayın Taha Çakmak, ulaşılabilirlik ve müşteri deneyimi konusundaki çalışmalarını da sürdüreceklerini vurgulayarak; “Sigortalılarımıza ve katılımcılarımıza 7/24 hızlı ve efektif çözümler sunmaya devam ederek, Türkiye Sigorta’yı bu alanda örnek bir konuma getirecek ve tüm müşterilerimiz için “müşteri çözüm ortağı” olacağız.” dedi. Sayın Çakmak sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin lider sigorta ve emeklilik şirketleri olarak müşterilerimizin ihtiyacına yönelik özel ürünleri; uygun teknoloji, dağıtım kanalı ve fiyatla sunmaya devam edeceğiz. Müşteriyi değer zincirindeki en önemli halka olarak kabul eden anlayışımız ve satış sonrasında da devam edecek desteğimizle müşteri memnuniyetindeki başarımızı artıracağız.”

Türkiye Sigorta 3 Yaşında

Türkiye Sigorta’nın kuruluş yıl dönümüne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sayın Çakmak; “Türkiye’nin sigorta şirketi olarak adımızdan aldığımız güçle ilerlemeye ve 3. yılımızda da liderliğimizi sürdürerek, Türkiye’nin en büyük sigorta şirketi olmaya devam edeceğiz. İmza attığımız başarılı çalışmalar ve gerçekleştirdiğimiz büyük işler için tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, sürdürülebilir finansal kârlılığımızı daha da artırarak, ülke ekonomimize ve sektörümüze değer katma odaklı yaklaşımımızla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.