Dolar 32,1979
Euro 34,7327
Altın 2.424,47
BİST 10.171,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

“Tokat’ın Zile İlçesine Bağlı Şeyh Köyü Muhtar Adayı Durmuş Acar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı”

“Tokat’ın Zile İlçesine Bağlı Şeyh Köyü Muhtar Adayı Durmuş Acar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı”
30 Ağustos 2023 11:21
236

HABERMAX.Değerli Hemşehrilerim, Bugün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku ve gurur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle, birlik ve beraberliğimizin önemine vurgu yapmak istiyorum.Fotoğraf açıklaması yok.

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi, tarihimize altın harflerle yazılmış bir zaferdir. Bu zafer, Türk milletinin inancını, kararlılığını ve fedakarlığını en güzel şekilde yansıtmaktadır. Birlik ve beraberlik içinde verilen bu mücadele, milletimizin bağımsızlık sevdasının ne kadar kuvvetli olduğunu göstermektedir.

Bugün, Türkiye’nin dört bir yanında coşkuyla kutladığımız bu özel gün, aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde gerçekleşen nizam ve inkılaplara sahip çıkma kararlılığımızı da ifade ediyor. Bu değerli mirası gelecek nesillere aktarabilmek için üzerimize düşen sorumluluğu bilmeliyiz.

Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Birlik ve beraberliğimizin her zaman güçlenerek devam etmesi dileğiyle, tüm hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Saygılarımla,
Durmuş Acar
Tokat’ın Zile İlçesine Bağlı Şeyh Köyü Muhtar Adayı”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.