Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Tepe Servis ve Yönetim, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nin Medikal Olmayan Destek Hizmetler yönetimini üstlendi

Tepe Servis ve Yönetim, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nin Medikal Olmayan Destek Hizmetler yönetimini üstlendi
31 Ocak 2024 20:21
162

HABERMAX. Tepe Servis ve Yönetim, hizmet verdiği hastaneler arasına Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’ni de ekledi. Bu iş birliğinden dolayı mutlu olduklarını belirten Tepe Servis ve Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Güler, “Şehir hastanelerinde hizmette kalite standardını önemli ölçüde arttırmak için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Medikal olmayan destek süreçlerinin belgelendirilmesi ve sunduğumuz hizmetlere özgü eğitimlerin verilmesi için Sağlık ve KYS Profesyonelleri ile Kamu Özel Ortaklığı çerçevesinde etkili ve memnuniyet derecesi yüksek çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Müşterilerinin “entegre tesis yönetimi” kapsamında tüm hizmet ihtiyaçlarına çözüm üreten, yüzde 100 yerli sermayeli şirket Tepe Servis ve Yönetim, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nin Medikal Olmayan Destek Hizmetler yönetimini üstlenerek hizmet vermeye başladı. Tepe Servis ve Yönetim, hizmet verdiği hastaneler arasına eklenen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne Temizlik, Hasta Yönlendirme Refakat Resepsiyon ve Taşıma, Atık Yönetimi ile İlaçlama hizmeti veriyor.

“Hizmette kalite standardını arttırmak için çeşitli çalışmalar yapıyoruz”

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’ne hizmet verecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Tepe Servis ve Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Güler, şunları söyledi:

“Yozgat, Mersin, Isparta, Ankara ve Gaziantep Şehir Hastanelerine hizmet veren Tepe Servis ve Yönetim olarak, hizmet verdiğimiz hastaneler arasına Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’ni de ekledik. Bu iş birliği için çok mutluyuz. Sağlık kuruluşlarının Destek Hizmetler yönetiminin bilinçli ve tüm kurallara uygun olarak yapılması büyük bir önem arz ediyor. Tepe Servis ve Yönetim olarak bu bilinçle şehir hastanelerinde hizmette kalite standardını önemli ölçüde arttırmak için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Medikal olmayan destek hizmetler süreçlerinin belgelendirilmesi ve sunduğumuz hizmetlere özgü eğitimlerin verilmesi için Sağlık ve KYS Profesyonelleri ile Kamu Özel Ortaklığı çerçevesinde etkili ve memnuniyet derecesi yüksek çalışmalar yürütüyoruz. Tepe Servis ve Yönetim olarak, sağlık tesisinde ve diğer tüm kullanım alanlarında en iyi düzeyde hizmetlerimizin sunulması için SKS (Sağlıkta Kalite Standartları), kanunlar, yönetmelikler, yürürlükte olan en iyi endüstri uygulamaları, sağlık ve güvenlik kuralları, düzenlemeleriyle ilişkili tüm ilgili kararnameleri takip ediyor, gerekli kurallar ve şartları uyguluyoruz.”Tepe Servis ve Yönetim A.Ş. hakkında:

2008’de kurulan Tepe Servis ve Yönetim A.Ş., Tepe Kurumsal Çözümler çatısı altında yurt çapında kurumsal müşterilerinin “Entegre Tesis Yönetimi” kapsamında tüm hizmet ihtiyaçlarına çözüm üreten yüzde 100 Türk sermayeli lider yönetim şirketleri arasında yer almaktadır. Fortune 500 Türkiye 2020 listesinde 417. sırada yer alan Tepe Servis, aynı listede Türkiye’nin yeni şirketleri sıralamasında 36., Ankara il sıralamasında 55., sektörel sıralamada 11., çalışan sayısı sıralamasında 36., öz kaynak karlılığı bakımından 319., faiz ve vergi öncesi kâr-zarar sırlamasında 407. sırada yer alıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.