Dolar 32,2611
Euro 34,7023
Altın 2.394,98
BİST 10.257,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Teksüt, büyüyen ürün yelpazesiyle 14. Yerel Zincirler Buluşuyor 2023’e katılıyor

Teksüt, büyüyen ürün yelpazesiyle 14. Yerel Zincirler Buluşuyor 2023’e katılıyor
11 Eylül 2023 21:35 | Son Güncellenme: 11 Eylül 2023 21:37
83

HABERMAX.Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri markalarından Teksüt, Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından düzenlenen ‘14.Yerel Zincirler Buluşuyor 2023 Konferansı ve Fuarı’nda büyüyen ürün yelpazesini tanıtacak. 

Üreterek büyüyor, gelişiyoruz

Teksüt, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde 13-14 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliğin Destek Sponsoru olarak yer alıyor. 

Organize perakende sektörüne ürün ve hizmet sağlayan firmalarla yerel zincir marketleri bir araya getiren Yerel Zincirler Buluşuyor 2023 etkinliği 13-14 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Teksüt, YZB 2023’ün Destek Sponsoru olarak etkinlikte yer alırken iki gün boyunca ziyaretçilere üstün Teksüt lezzetini ve büyüyen ürün yelpazesindeki ürünlerini tanıtacak, yenilikler hakkında bilgi verecek.

Teksüt Laktozsuz Süt tanıtılacak

Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş üreten, ülkemize değer katan markaların yerel marketler aracılığı ile geniş kitlere ulaşmasını sağlayan perakende sektörünün en önemli buluşması YZB 2023’te Destek Sponsoru olarak yer almaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Teksüt olarak her yıl düzenli bir şekilde inovasyon yatırımlarına devam ettiklerini, ürün gamını geliştirerek yeni ürünleri tüketicilerin beğenisine sunduklarını belirtti. Murat Keleş şöyle devam etti: “Hem yatırım hem de pazarlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bunun son halkası ise YZB 2023’te ziyaretçilere ve perakende sektörü profesyonellerine tanıttığımız Teksüt Laktozsuz Süt. İlk üretim planlamamızda 1 litrelik ambalajda sunduğumuz bu ürün ile ilgili önümüzdeki dönemde Ev Dışı Tüketim (EDT) ve HORECA sektöründen gelecek talebe yönelik olarak da farklı ambalajlarda üretim yapmayı hedefliyoruz.”

Laktozsuz süt trendi

Murat Keleş, pandemi döneminin toplumda sağlıklı beslenme ve bağışıklık sistemini güçlendirme konularında büyük bir farkındalık yarattığına vurgu yaparak, bu dönemde Teksüt müşterilerinden laktozsuz süt üretmeleri konusunda talep aldıklarını söyledi. Herkesin evlerde daha çok zaman geçirdiği, spor yapmanın ve hareket etmenin kısıtlı olduğu dönemde laktozsuz süt tüketiminin arttığını gözlemlediklerini belirten Murat Keleş, “Müşterilerimizin de talebi sonrasında laktozsuz sütü üretim planlamamıza aldık ve müşterilerimize sunduk. Süt grubu  ile başlayan bu çalışmalarımıza farklı ürün gamlarında da  devam etmeyi planlıyoruz. Bugün YZB 2023’te bu ürünümüzü sektör profesyonellerine tanıtmaktan dolayı sevinçliyiz. İnanıyorum ki Teksüt Laktozsuz Süt kolay içimiyle çok sevilecek ve önemli bir satış başarısı yakalayacak.”

Laktozsuz sütün faydaları

  • Sindirimi kolaylaştırır
  • Kemik sağlığını korur
  • İlaçların yan etkisini azaltır
  • Acıkmayı geciktirir, tok tutar
  • Cilt sağlığına katkı sağlar
  • Kilo vermeye yardımcı olur
  • Zihin gelişimini destekler
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.