Dolar 32,3003
Euro 34,9829
Altın 2.444,13
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

TDP lideri Sarıgül’den olay sözler, 10 dönüm bostan yan gel Osman dönemine son vereceğiz

TDP lideri Sarıgül’den olay sözler, 10 dönüm bostan yan gel Osman dönemine son vereceğiz
15 Eylül 2021 22:23 | Son Güncellenme: 16 Eylül 2021 09:40
252

AHA.TDP Lideri Mustafa Sarıgül konuşmasına 10 dönüm bostan yan gel Osman dönemine son vereceğiz diyen Sarıgül. “Türkiye’de ilk defa bir Genel Başkanı kendisini partili üyelere emanet ediyor. Son olarak da inşallah bütün yurttaşlarıma emanet olacak. Bu Türkiye’de bir reformdur, bu Türkiye’de bir yeniliktir. İleride bütün siyasi partilerin bunu yapması lazım. Bir siyasi partinin Genel Başkanı kendisini partisinin üyelerine emanet edemiyorsa ahaliye nasıl emanet edecek? O nedenle artık 1.300 tane delege Türkiye’nin kaderiyle oynayamaz! 1.300 tane delege Genel Başkanı seçip de sonra orada 10 dönüm bostan yan gel Osman yapamaz, o dönemi bitireceğim!  Bu eski siyasilerin hepsini evlerine göndereceğim. Biz yeni bir yapıyı, yeni bir yapılaşmayı, yeni bir enerjiyi inşallah Türk siyasi hayatına kazandıracağız. Bir Genel Başkan 2 dönem partisini iktidara getiremiyorsa o görevi gençlere bırakacak” diyerek devam etti.

Türkiye’de Bir Genel Başkanı delegeler değil üyeleri seçecek bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

TDP lideri Sarıgül konuşmasının devamında “İnanın çok çalışma yaptık. Bu konu daha önce George Papandreou’nun Yunanistan’da uyguladığı bir yöntemdir ve George Papandreou yaklaşık olarak bir buçuk milyon oyla partilileri tarafından seçildi. Biz şu anda yeni kurulan bir partiyiz bizim evlat daha yeni büyüyor biz özellikle üyelerimize fazla bir kampanya yapmadık. Delege seçimi olmadan bunu planlayalım dedik.” dedi.

Sarıgül “Türkiye Değişim Partimiz kökleri çok derinlerde olan gücünü önce Allah’ımdan sonra da bütün yurttaşlarımdan alan çok önemli bir siyasi partidir. TDP herkesi kucaklayan bir partidir. Dün Allah’ım izin verdi Edirne’ye gittim. Serhat şehri Edirne’ye gittim önemli bir şehirdir. Bugün de direkt Diyarbakır’a gittim. Dün Edirne’de yurttaşlarımın bize karşı saygısı sevgisi nasılsa gerçekten de bugün Diyarbakır’da aynı saygı ve sevgiyi gördüm.”

“Diyarbakır’da da işsizlik var Edirne’de de işsizlik var. Elektrik faturaları uçuyor, elektrik faturalarına Eskişehir’de de zam geliyor, Trabzon’da da geliyor. Şırnak, Silopi ve Batman’a da geliyor. Türkiye’min her tarafında sorunlar ve problemler aynı. Bakıyorum bütün annelerin göz renkleri farklı ama göz yaşları aynı. Onun için hiçbir ananın ağlamamasını arzu ediyoruz. Bütün annelerin mutlu olmasını arzu ediyoruz. Onun için bütün teşkilattaki arkadaşlarımdan ricam şu: Her evi dolaşacaklar, her evde bir tencere kaynıyor ama o tencerede et mi kaynıyor dert mi kaynıyor  bilemiyoruz. Biz inşallah ona bakacağız o tencerelerde et kaynıyorsa diyeceğiz ki Allah’ım daha çok versin, daha güzel kaynasın, daha bereketli kaynasın. Ama dert kaynıyorsa biz o dertleri inşallah çözeceğiz. Onun için diyoruz ki başın düşerse dara Sarıgül’ü ara!” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.