Dolar 32,5511
Euro 34,9030
Altın 2.437,98
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

TDP LİDERİ SARIGÜL: KIRILAN KALPLERİ ONARMAK, SEVGİ TOHUMLARI YEŞERTMEK İÇİN GELİYORUZ

TDP LİDERİ SARIGÜL: KIRILAN KALPLERİ ONARMAK, SEVGİ TOHUMLARI YEŞERTMEK İÇİN GELİYORUZ
1 Haziran 2021 18:23
263

AHA.TDP’nin samimi duruşu, vizyonu, planlaması ve donanımlı kadroları, ülkesi için her zaman çalışmaya hazırdır. Biz TDP olarak, Türk milletini birlikte yaşamaya ve bu ülkeyi dimdik ayakta tutarak yeniden güçlü kılmaya kararlıyız.  Yurttaşlarımızın; kimseye muhtaç olmadan, açlığa mahkum edilmeden, gururunu incitmeden, hak ettikleri yaşam hakkını elde etmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya söz verdik.

NE MÜCADELELER VERDİK, NELERDEN VAZGEÇTİK

Bizler, buralara ne büyük mücadeleler vererek geldik nelerden vazgeçtik. Tehlike görünce kaçmadan, yan gelip yatmadan, kimseye kötü söz etmeden, tehditlere de boyun eğmeden, bileğimizin hakkıyla geldik. Çok yakında yüzbinlerce yurttaşımızı değişim kapısında bekliyoruz o kapıdan birlikte girecek ve güçlü Türkiye’yi hep beraber yeniden inşa edeceğiz çünkü biz Türkiye Değişim Partisiyiz!DİĞER PARTİLERE ÖRNEK TEŞKİL EDECEĞİZ

Biz öyle bir parti olacağız ki diğer partiler için bile örnek teşkil edeceğiz. Ne söylediğini bilen, eşitlikçi, nitelikli ve ayrımcılık yapmayan bir partidir TDP. Biz bu vatanın sesiyiz, sesimizi kesmek isteyenler olduğunda, sesimiz elbette daha da yükselecek.İKTİDARLAR DA İKLİMLER GİBİDİR

İktidarlar da iklimler gibidir, mevsimi gelince değişir! Bu sebeple               artık, değişimin de mevsimi gelmiştir. Biz neden demokratik kitle partisiyiz? Çünkü ötekisi olmayan, hedefinden şaşmayan, adaleti savunan, yedi bölgeye el veren bir partiyiz. El verelim, oy verelim değişimi hep birlikte gerçekleştirelim! Biliyoruz; ülkemiz ÇARE arıyor yurttaşlarımız değişim bekliyor, çare de biziz değişim de biziz.BEYİN GÖÇÜNÜ BEYİN GÜCÜYLE YOK EDECEĞİZ

İşimizi aşkla yapacağız, kalplerimiz sevgi ile çarpacak, 84 milyon tek bir yürek olacağız, adilce paylaşacak, beyin göçünü beyin gücüyle yok edeceğiz. TDP; emeğin kardeşliği, bolluğun bereketin, samimiyetin ve güler yüzün partisidir. TDP; siyasetin dilini yumuşatmaya geldi. Siyasetçilere yakışan şey; seviyeli, saygılı, ölçülü ve milletin sorunlarına çözüm odaklı politikalar üretmek olmalıdır ne söylediğini bilmek kendini bilmektir.DEĞİŞİMİ ARZULAYAN KİTLELER, TDP’Yİ KUCAKLAYACAK

Daha çok çalışarak, kararsız seçmen ile değişim arzulayan kitleler TDP’yi kucaklayacak. Hiç şüpheniz olmasın artık bu ülkede geçmişe dair iyi tecrübelerden feyz almalı, kötü yaşanmışlıklardan da ders çıkartmalıyız. Çünkü biz, yarınların partisiyiz, bu yüzden ağzımızdan çıkan sözler, milletimize verilmiş sözlerdir. TDP, millete verdiği sözleri tutmak için gelmiştir. Doğruları söylemek, TDP’nin en önemli ilkesidir, eğer özünüz doğruysa, sözünüz de doğrudur.DEVLETİN ÇIKARLARI HER ŞEYİN ÜZERİNDEDİR

Bizden kavga ve kargaşa bekleyenler, bizim bir olduğumuzu ve milletle nasıl kenetlendiğimizi görmelidirler. Erdemli siyasetin temeli, TDP’nin seçkin kadrolarında fazlası ile yer almaktadır.

Siyaset, bir zenginleşme aracı değildir! Zenginlik, siyasetçinin millete olan bağlılığı, samimiyeti ve dürüstlüğü olmalıdır. Bizim için esas olan, ülke birliği ve bütünlüğüdür, gerisi teferruattır. Devletin çıkarları her şeyin üzerindendir.ÇÜNKÜ BİZ DEĞİŞEN TÜRKİYE’NİN PARTİSİYİZ

Bizim partimiz gençlerin rol modelidir çünkü biz gençlerin beklediği yenilikçi, reformlara açık, bilimi ve teknolojiyi takip eden, kültür ve sanatsız hareket etmeyen, engin görüşlü, herkesi kucaklayan değişime açık bir partiyiz.

Yurt içi gezilerimizde yurttaşlarımızın ellerini her sıktığımızda, o samimiyeti onlara hissettiriyor, bütün sorunlarını dinliyor ve tüm sorunlarının çözümü için çare oluyoruz. Çünkü biz, Türkiye Değişim Partisi’yiz çünkü biz, değişen Türkiye’nin partisiyiz!

SİYASETÇİ; MİLLETİNE ASLA TEPEDEN BAKMAZ

Bizim en ufak bir zaman kaybına asla tahammülümüz yok. Siyaset, yurttaşlarımızla beraber yapılınca güzeldir ancak böyle olursa kültür mozaiğini el birliği ile oluşturabiliriz. İyi bir siyasetçi; yurttaşının gönlündeki tahta oturmayı başaran siyasetçidir. Siyasetçi milletine asla tepeden bakmaz, ona kin gütmez, onu yok saymaz.

Pusulasını şaşırmış, yolunu kaybetmiş, ülkemizin meselesini dert etmeyen hiçbir oluşumla, yan yana gelmemiz söz konusu olamaz. Bize oy versin ya da vermesin, tüm yurttaşlarımız adına, siyasi hırslarımızdan uzak, vatandaşın hak ve hukukunu korumak, savunmak zorundayız. İktidar olmak milletin yolundan gitmektir, milletin sorunları büyük, TDP’nin de sorumlulukları büyük.

ARTIK BİZ DE BU YARIŞTA VARIZ

Biz ötekileştirmeyen, ayrım yapmayan bir partiyiz. Yurdumun, 84 milyon insanının, gönlünü kazanana dek, Türkiye’nin her yerini karış karış gezecek, tüm kalplere tek tek dokunacağız çünkü değişim yürek ister! Türkiye artık bir kördüğüm olmuştur bu kördüğüm ancak, TDP iktidarında çözülebilir. Çok şükür kurultayımızla, artık biz de bu yarışta varız! Yeni bir başlangıç, yeni bir değişim için, milletimizin teveccühleri ile inşallah ipi en önde göğüsleyeceğiz.

KIRILAN KALPLERİ ONARMAK, SEVGİ TOHUMLARI YEŞERTMEK İÇİN GELİYORUZ

Ülkemizin hayallerini ve umutlarını yeniden yeşertmek için çıktık bu yola. Bu yol, değişimin yoludur, Türkiye’nin yoludur. Bugün heyecanla çıktığımız bu yolda TDP iktidarı, sorunlara çare olacak.

Büyük kurultayımızla birlikte, milletin yüzü gülecek, Allah’ın izni ve milletin yetkisi ile hakkı hakka teslim etmek, kırılan kalpleri onarmak, sevgi tohumlarını yeşertmek ve güçlü Türkiye’nin değişim hamlesini yapmak için geliyoruz.

İKTİDAR, MİLLETTEN UZAKLAŞTI

Ülkemizde insanlarımız; açlık ve sefalete sürüklenmiş, geçim derdine düşmüş, geleceği unutmuş, umutları yok olmuş, umutsuz bir haldedir. Esnaf perişan, çiftçi ümitsiz, emekli mağdur, gençler ise karamsar, ülkede sanki, bir matem havası var!

Pandemi ile birlikte herkese adeta, başının çaresine bak dendi. Yardımlar yetersiz kaldı, dükkanlar kepenk kapattı. biz TDP olarak, bu kepenkleri yeniden kaldıracak, değişimin anahtarını esnafımıza yeniden teslim edeceğiz.

Ülkemizde geçim derdi varken, ekonomik sıkıntılar varken, işsizlik varken, dış ilişkilerde sorun varken bir de üzerine pandemi ile birlikte insanlar borç batağından çıkamazken, iktidara feryat ediyor ama seslerini bir türlü duyuramıyorlar. Çünkü iktidar milletten uzaklaştı, iktidar artık milletin karnını doyurmuyor, iktidarın güneşi, artık hiçbir vatandaşımızı ısıtmıyor.

 

HÜKÜMET SINIFTA KALMIŞTIR

Büyük şirketlere destek var, yapılandırma var, vergi affı, kayırma var ama vatandaşa gelince, adalet yok, eşitlik yok, umut yok, gelecek yok! Karnesi baştan aşağı başarısızlıkla dolu hükümet sınıfta kalmıştır. Millet için çözüm yoksa, bize de bunları söylemek düşer, devlet için çözüm varsa, takdir etmekte yine bize düşer. Bizim sözümüz de bir çözümümüz de bir!

 

TÜRKİYE, ÖZGÜRLÜKLERİN ÜLKESİ OLMALI

Vatandaş, gerçekleri duymak, güven duymak, şeffaf ve adil bir düzende aydınlık bir gelecek istiyor. Türkiye, özgürlüklerin ve zenginliklerin ülkesi olmalı. Adaletin ve sadakatin ülkesi olmalı. İşte bu sebeplerle, sözlerimi tamamlamadan önce partime güvendiğimi ve inandığımı dile getirmek istiyorum. TDP başardığında, bu başarının sırrını merak edenlere cevabımızı, yurttaşlarımızla birlikte iktidar olduğumuzda Ankara’dan vereceğiz. Sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyor ve diyorum ki; bizim ne sağımız ne solumuz yoktur, bizim için sağda bir solda bir, çünkü bizim için esas olan “ülkemizdir, devletimizdir!”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.