Dolar 32,5633
Euro 34,9764
Altın 2.428,67
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Ekrem İmamoğlu: Başkalarının çektiği yere gitmeyeceğiz

Ekrem İmamoğlu: Başkalarının çektiği yere gitmeyeceğiz
4 Mart 2019 01:03
563

AHA.CHP’nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Hatay Medeniyetini Tanıtma ve Dayanışma Derneği’nin Büyükçekmece’de düzenlediği geceye katıldı.Ekrem Ä°mamoğlu: Başkalarının çektiği yere gitmeyeceğiz

Seçim turlarını zaman kavramı olmaksızın sürdüren CHP’nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, sabah Silivri’de öğleden sonra da Şişli’de devam ettirdiği seçim turunu, Hatay Medeniyetini Tanıtma ve Dayanışma Derneği’nin Büyükçekmece’de düzenlediği gecede noktaladı.

Burada konuşan İmamoğlu, ”Ben, farkındaysanız, İstanbul’da farklı bir siyasi süreci ve dili temsil etmeye çalışıyorum. Aslında ben biraz da Hatay ruhuyla bir seçim kampanyası yürütüyorum” dedi.Ekrem İmamoğlu Hatay Medeniyetini Tanıtma ve Dayanışma Derneği'nin etkinliğine katıldıGaleri: Ekrem İmamoğlu Hatay Medeniyetini Tanıtma ve Dayanışma Derneği’nin etkinliğine katıldı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Hatay Medeniyetini Tanıtma ve Dayanışma Derneği’nin (HAYMEDER) Büyükçekmece’de düzenlediği geceye, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte katıldı.

Geceye katılanlar, yoğun ilgi gösterdikleri İmamoğlu ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

İmamoğlu çiftine, CHP Hatay Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş da eşlik etti. Gecede ilk konuşmayı HAYMEDER Başkanı Emre Rıdvanoğulları yaptı.

”Seçim nedeniyle mesaimiz şaştı!”

Ardından söz alan İmamoğlu, ”Büyükşehir Belediyesi, İstanbul için çok önemli bir seçim. Bu nedenle mesaimiz biraz şaşmış durumda. Her an, her yerde olmaya çalışıyoruz. Hatay, bir sevgi kenti. Ben, farkındaysanız, İstanbul’da farklı bir siyasi süreci ve dili temsil etmeye çalışıyorum. Aslında ben biraz da Hatay ruhuyla bir seçim kampanyası yürütüyorum. Hatay ruhu, içinde herkesin ve her kesimin olduğu, inançların, kökenlerin bir arada yüz yıllardır yaşadığı ve o medeniyetlerin müthiş bir uyum içerisinde çok güzel bir kent yarattığını görüyorum.

Belki de İstanbul’da unutulmuş bu tarz duyguların tekrar filizlenmesi, tekrar köpürmesi şarttır. Sevginin ve saygının kenti olan Hatay’dan aldığımız bu ruhla, umut ediyorum ki İstanbul’da da sevgi ve saygı kazanacak” dedi.

”Hatay Ruhu’nu yanı başımda tutacağım”

”Size müjdelemek isterim ki bu söylediğim duygular, sahada da hakim durumdadır” diyen İmamoğlu, ”İnsanlarımız, kötü dilin ve siyasetin bugünkü kötü halinin artık ortadan kalkması, dostluğun ve sevginin kazanmasını bize gösteriyor ve ifade ediyorlar. Biz de bunu temsil ediyoruz. İstanbul bir dünya kenti ve çok güzel bir şehir.

İstanbul’u böyle bir seçime taşırken, keşke İstanbul’un sorunlarının her dilde çözümleri konuşulsa. Ama ne yazık ki halen ülkede, başka gündemler yaratılmakta. Bu da bizi ziyadesiyle üzüyor.

Vatandaşı dinleyen, vatandaşıyla geleceğe umutla bakan, özellikle çocuklarımız ve gençlerimizin umutla yetiştiği, geleceği çok güzel şekillendiren bir kent hayatını nasıl var edebiliriz diyerek çalıştığımız günler olmalı bugünler.

Biz, başkalarının çekmeye çalıştığı yerlere gitmeyeceğiz. Gündemimiz İstanbul ve İstanbul’un yaşam koşulları olacak.

Hatay ruhunu, yanı başımda tutacağım. Siyasetin bugünkü halinin ortadan kalkması gerekiyor. Biz de bunu temsil ediyoruz. Ülkede başka gündemler yaratılıyor. Başkalarının çektiği yere gitmeyeceğiz.

Gündemimiz İstanbul olacak, sorunlar ve çözümleri olacak. Sizlerin desteği de benim gücüm olacak” şeklinde konuştu. Boynuna Hatayspor atkısı takılan İmamoğlu, dernek yöneticileri ile toplu fotoğraf çektirdi.

gerçek gündem.com

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.