Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

TAB GIDA ÜST YÖNETİMİNDE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

TAB GIDA ÜST YÖNETİMİNDE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
31 Temmuz 2023 16:35
118

HABERMAX.Türkiye’de doğup global bir şirket olma yolunda hızlı ve güçlü adımlarla ilerleyen TAB Gıda, yeni dönemde çevik bir yönetişim yapısına geçiyor. TAB Gıda’da gerçekleştirilen üst düzey atamalarla Gökhan Asok, Özgür Çetinkaya ve Sinan Ünal Genel Müdürlük görevine atanırken, 19 yıl boyunca şirketin Genel Müdürlük görevini üstlenen Caner Dikici, TFI TAB Gıda Yatırımları ve TAB Gıda yönetim kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Yeni yapılanmada Gökhan Asok, Operasyon, İnsan Kaynakları, İç Denetim, İdari İşler ve Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür, Özgür Çetinkaya, Finans, Mali İşler, Franchise ve Yatırımcı İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür, Sinan Ünal ise çatı şirket TFI TAB Gıda Yatırımları bünyesindeki sorumluklarının yanı sıra, Pazarlama ve Strateji, Paket Servis, Kurumsal Ticari İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür olarak görev yapacak.

Gökhan Asok Hakkında:

Farklı sektörlerde çeşitli sorumluluklar üstlendikten sonra, 1995 yılında TAB Gıda’ya yönetici olarak katılan Gökhan Asok, TAB Gıda kariyeri boyunca çeşitli roller üstlenmiştir. Asok, restoran operasyonlarının yönetiminde aktif rol oynayarak Bölge ve Operasyon Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. TAB Gıda’nın İç Denetim Departmanının kurulmasına liderlik eden Asok, uzun yıllar İnsan Kaynakları, İç Denetim, Paket Servis operasyonu ve Çağrı Merkezi işleyişini yönetmiş ve bu alanda yeni uygulamaların geliştirilmesine öncülük etmiştir. Gökhan Asok hem merkez ofis birimlerinin hem de operasyonun yönetim tecrübesini harmanlayarak kapsayıcı bir yönetim anlayışı benimsemiştir. Son olarak Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Asok, Marmara Üniversitesi İİBF İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Özgür Çetinkaya Hakkında:

1995 yılında TAB Gıda’da göreve başlayan Özgür Çetinkaya, TAB Gıda bünyesinde çeşitli roller üstlenmiş, 2013-2023 yılları arasında Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Bankacılık ve finans sektöründe 30 yılı aşkın deneyime sahip olan Çetinkaya, aynı zamanda Gıda Perakendecileri Derneği ve Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlenmektedir. Çetinkaya, 1992 yılında ODTÜ Ekonomi Bölümü’nü bitirdikten sonra Bilgi Üniversitesi’nde Executive MBA ve Pazarlama İletişimi dallarında yüksek lisans eğitimini tamamlamış, aynı üniversitede doktora çalışmalarına başlamıştır.

Sinan Ünal Hakkında:

TFI TAB Gıda Yatırımları’na 2019 yılında CMO olarak katılan Sinan Ünal, Total Oil, The Coca-Cola Company, Coca-Cola İçecek gibi birçok uluslararası şirkette stratejik görevlerde bulunmuştur. Ünal, TFI TAB Gıda Yatırımları’na katılmadan önce Coca-Cola Stratejik Müşteriler ve Yerinde Tüketim Kanalı Direktörü olarak görev yapıyordu. TFI’ya katıldığı günden itibaren çevik, yenilikçi ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyerek, pazarlama ekibini şirketin strateji üssü olarak konumlandıran Ünal, TFI’nın 360 derece pazarlama faaliyetlerine ve dijital dönüşüm stratejilerine liderlik etmektedir. Saint-Joseph Lisesi’ni takiben, Galatasaray Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Ünal, aynı üniversitede Executive MBA programını tamamlamıştır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.