Dolar 32,4522
Euro 34,8167
Altın 2.479,72
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Susurluk Belediyesi Kırsal mahallelerde budama çalışmaları başlattı

Susurluk Belediyesi Kırsal mahallelerde budama çalışmaları başlattı
7 Kasım 2022 16:31 | Son Güncellenme: 7 Kasım 2022 16:44
184

HABERMAX.Esentepe mahallemizde bulunan bölge halkımız ,üniversitemiz ve fabrika çalışanlarımızın yoğun olarak kullandığı köprümüz yaptığımız tüm yazışmalara rağmen herhangi bir işlem görmemiştir. Burada oluşabilecek olumsuz durum herkesi derinden üzecektir. Susurluk için birlikte hareket etmenin önemi ve değeri bu gibi konularda daha da ortaya çıkıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Kadın Üyeleri, şehrimizi ziyarete gelerek Susurluk Belediyesi’nin gerçekleştirmiş ve gerçekleştirecek olduğu projeler hakkında bilgiler aldılar. Kendi projelerinden bahsederek, ilçemiz adına önemli bir katma değer olan Ömür Üreten Kadınları ziyaret ettiler. İlçemizin doğal güzelliklerinden, belediyemizin tarımsal faaliyetlerine kadar birçok alanda hayran kalan ve olumlu düşüncelerini her yerde yineleyecek olan Büyükşehir Meclisimizin Kadın Üyelerine teşekkür ederim.

Esnafımıza Lavanta Dağıtımı

Belediyemiz tarlalarında yetiştirilen ve ilçe ekonomisine gelecekte katkı sağlayacak lavantalarımız, Belediye Başkanımız Nurettin GÜNEY tarafından Susurluk halkına ve esnaflarımıza hediye edildi.

Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce onurlarını, sonra özgürlüklerini daha sonra bağımsızlık ve geleceklerini kaybederler.

Mustafa Kemal ATATÜRK

#Beraberüretelim

Gün Evi Menü Dağıtımı

Susurluk Atatürk Parkı 1 No’lu Çay Bahçesi ve Ayran Evi Özel Gün Menüleriyle kadınlarımızın hizmetine sunuluyor.

Halkın talepleri doğrultusunda ‘gün’ organize edip, bu toplanmalarını, Atatürk Parkımızda gerçekleştirmek isteyen kadınlara özel, gün menüsü hazırlandı.

Susurluk’ta kadınlarımıza; kapı kapı dolaşıp GÜN EVİ menüsü tanıtıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.