Dolar 32,5188
Euro 34,9103
Altın 2.432,68
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 19°C

ECZACIBAŞI YÖNETİM KURULU BAŞKANI BÜLENT ECZACIBAŞI’NDAN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ZİYARET

ECZACIBAŞI YÖNETİM KURULU BAŞKANI BÜLENT ECZACIBAŞI’NDAN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ZİYARET
16 Ekim 2019 01:30
568

AHA.Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Kartal Belediye Başkanlığını kazanan Başkan Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Eczacıbaşı CEO’su Bülent Eczacıbaşı, 2019 Yerel Seçimlerinde CHP’den Kartal Belediye Başkanlığını kazanan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Bülent Eczacıbaşı ile Başkan Yüksel, ülkenin ekonomik konjonktürü ve ilçenin genel sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu.
Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi ile özel sektör arasında var olan uyum ve iş birliğinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edeceğini, Kartal’da yeni iş alanları açılması ve piyasanın canlanması noktasında yapılacak yatırımlarda işleri kolaylaştırmak adına her zaman hazır olduklarını söyledi.
Bülent Eczacıbaşı, Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel’e belediye başkanlığı görevinde başarılar diledi. Başkan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bülent Eczacıbaşı’na teşekkür etti.
Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.