Dolar 32,2631
Euro 35,0692
Altın 2.468,66
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Survivor All Star Yeni Sezon Fragmanında Acun Ilıcalı’nın Çarpıcı Sözleri ve Turabi ile Poyraz Arasındaki Kavga Olay Yaratıyor!

Survivor All Star Yeni Sezon Fragmanında Acun Ilıcalı’nın Çarpıcı Sözleri ve Turabi ile Poyraz Arasındaki Kavga Olay Yaratıyor!
1 Ocak 2024 21:09 | Son Güncellenme: 1 Ocak 2024 21:16
319

HABERMAX.Dominikte oynanan Survivor All-Star’ın ilk bölümü, TV8 ekranlarında izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Özellikle yarışmacılardan Poyraz ve Turabi’nin sinirlerinin kontrolden çıkması ve sonucunda oyun dışı edilmesi, olayın detaylarıyla merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, yaşanan gergin anlar sonrasında güvenlik önlemlerine vurgu yaparak, “Sizin güvenliğiniz bizim için önemli, buradan uyaralım” dedi. Ancak, Turabi’nin konuşmak istememesi durumu daha da gerilimli bir hale getirdi.

Olayın detaylarına bakıldığında, yarışmacı Turabi’nin hangi durumda sinirlendiği ve nasıl bir tepki verdiği izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Ayrıca, Acun Ilıcalı’nın güvenlik uyarısının sebepleri ve yarışmanın bundan sonraki seyriyle ilgili beklentiler, Survivor All-Star hayranları arasında konuşulan konular arasında.

İlk bölümde yaşanan bu olay, sezonun nasıl bir atmosferde geçeceğine dair ipuçları veriyor. Survivor All-Star, her zamanki gibi sürpriz dolu anları ve rekabetiyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İlerleyen bölümlerde yaşanacak gelişmelerle birlikte heyecanın daha da artması bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.