Dolar 32,3978
Euro 34,7823
Altın 2.433,24
BİST 10.051,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

*Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk, AK Parti’den İstifa Ederek Bağımsız Olarak Görevini Sürdürüyor*

*Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk, AK Parti’den İstifa Ederek Bağımsız Olarak Görevini Sürdürüyor*
2 Kasım 2023 20:54
427

HABERMAX.Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk, geçtiğimiz günlerde atılan bir iftira sonrası Adalet ve Kalkınma Partisi’nden istifa ederek bağımsız olarak görevine devam ediyor. Yaşanan olayların ardından Coruk, ilçedeki gelişmelere dair önemli açıklamalarda bulundu.

İlçede yaşanan olaylar, Coruk’un AK Parti’den ayrılma kararını almasına neden oldu. Coruk, yaptığı açıklamalarda ilçede huzurun bozulmaması ve toplum birliğinin korunması gerektiğini vurguladı. Özellikle ilçede yapıldığını iddia ettiği yalan anketlerle ilgili olarak, “İlçemi huzursuzluğa sürüklemeyin!” dedi.

Coruk, şu ifadelerle ilçedeki gelişmelere dikkat çekti: “Fitne çıkarmak için üç beş öğrencinin önünde arabanız ile gezerek anket adı altında insanları kutuplaştırmayın. Bize şeytan taşlatmayın, attığımız taşın altından kalkamazsınız.”

Bu açıklamaların ardından Sulusaray ilçesinde, Coruk’un bağımsız belediye başkanı olarak görevine devam etmesi bekleniyor. Ancak, ilçede yaşanan olaylar ve anketlerle ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşılamamıştır. Konu hakkında yerel makamlar ve yetkililerin daha fazla bilgi sağlaması beklenmektedir.

Necmettin Coruk’un istifası ve ilçede yaşanan gelişmeler, ilçe sakinleri ve yerel toplum için önemli bir gündem maddesi haline gelmiştir. İlerleyen günlerde yaşanan olayların detayları ve sonuçları daha fazla aydınlatılacaktır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.