Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Sultangazi’de CHP Emekçileri Bir Araya Geldi

Sultangazi’de CHP Emekçileri Bir Araya Geldi
27 Şubat 2024 00:20
110

HABERMAX. Sultangazi’de Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) gönül veren parti emekçileri, Çınar Kanat Restoran’da organize edilen kahvaltıda bir araya geldi. Yoğun katılımın gerçekleştiği kahvaltıda, parti emekçileri bir araya gelerek sohbet etti ve fikir alışverişinde bulundu.

Kahvaltıya CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve çok sayıda parti emekçisi katıldı.

Konuşan CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir, ilçeye yapmayı planladığı projeler ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. Epözdemir, “Sultangazi’yi daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe yapmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Program, katılımcıların yoğun ilgisi ve muhteşem bir atmosferde devam etti.

İnşaat Mühendisi Bezat Ünal da Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Dünden bugüne, bugünden yarına birlik ve dayanışma kahvaltısına katılım sağlayan Sultangazi Cumhuriyet Halk Partimize gönül veren parti emekçilerine canı gönülden teşekkür ederiz. Bugün bu birliktelik ile Cumhuriyet Halk Partimizi İstanbul’da ve Sultangazi’de iktidara yürüyeceğimizin inanıyoruz. Bu organizasyonda irade ve emek koyan, destek olan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederiz.”

Kahvaltı programı, CHP’lilerin Sultangazi’de birlik ve beraberlik mesajı vermesi açısından da önemliydi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.