Dolar 32,2144
Euro 34,7808
Altın 2.427,28
BİST 10.222,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Sultanbeyli Kaymakamlığı önündeki insan kalabalığı dehşete düşürdü

Sultanbeyli Kaymakamlığı önündeki insan kalabalığı dehşete düşürdü
1 Nisan 2020 15:33 | Son Güncellenme: 1 Nisan 2020 15:41
762

AHA.Cumhuriyet Halk Partisi Sultanbeyli ilçe başkanı Hayati Bozkaya bugün sosyal medya hesabından yayınladığı görüntü şok etkisi yarattı yer Sultanbeyli Kaymakamlığı’nın önü Bozkaya yaptığı paylaşımda şunları yazdı Bu neyin kuyruğudur ? Sultanbeyli Kaymakamlığının önünde ki bu kuyruğun açıklamasıdır nedir ? Hani vatandaşa evinde yardım edilecekti. Bu insanların canı bu kadar önemsiz mi ? Bu insanları orada tuttuğunuz her dakikanın ne kadar riskli olduğunun farkında değil misiniz ? Sayın Kaymakamımızdan bu konu hakkında açıklama yapmasını bekliyoruz.
Sultanbeyli Kaymakamlığı’nın önü ana baba günü gibi. Ne 1 metre kuralı var nede insanları yönlendiren bir kaymakamlık yetkilisi,var alınmış hiç bir önlemde.yok insanlar Korona virüsü salgınına karşı adeta meydan okuyorlar.

Sultanbeyli Kaymakamlığının önü. Vatandaş, çaresizce bekliyor kaymakamlık önünde sıra bekleyen. Vatandaş 1 metre kuralını kimse takmıyor.Sultanbeyli kaymakamlığının hiçbir önlem almadığı görülüyor. İç içe geçmiş vatandaşın umursamaz tavrı görenleri dehşete düşürüyor. Öte yandan bu vatandaşları yönlendirecek bir kaymakamlık yetkilisinin bulunmaması ise işin. Komik yanı, bu resmi görenler, bir devlet kurumu hiçbir önlem alamadan vatandaşı nasıl buraya dizer diyerekten serzenişte bulundu.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.