Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

SULTANBEYLİ CHP İLÇE BAŞKANI BOZKAYA YENİDEN GÖREVLENDİRİLDİ

SULTANBEYLİ CHP İLÇE BAŞKANI BOZKAYA YENİDEN GÖREVLENDİRİLDİ
16 Mart 2021 14:40 | Son Güncellenme: 16 Mart 2021 17:09
251

AHA.Geçtiğimiz aylarda 9 kişinin istifasıyla yönetimden düşen Sultanbeyli CHP İlçe Başkanı Hayati Bozkaya bugün itibariyle yeniden görevine iade edildi.

Kendi sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilen bir resmini servis ederek göreve yeniden atandım diye yazdı.

CHP’li Başkan Hayati Bozkaya kendi Facebook hesabında göreve geri iade edildiğini bu sözlerle  duyurdu. Sultanbeyli İlçe Başkanlığı’na bugün itibari ile atandığım bilgisini, siz değerli komşularımız ve örgütümüzle paylaşmaktan oldukça mutlu ve gururluyum. İlçemizde yaşanan istifa sürecinden sonra birçok spekülasyonlar, iftiralar, gerçeği yansıtmayan dedikodu ve iftiralar kol gezmekteydi. Bunların çoğunun asılsız ve yalan olduğu hem Genel Merkezimiz hemde İl Başkanlığımız tarafından bertaraf edilip, alınan atama kararı ile cevabıda verilmiştir. Bu da herkesin şapkasını önüne koyup tekrar düşünmesi gerektiğinin göstergesidir. Partimize zarar veren bu istifa süreci ne ilçemiz ne de örgütümüz tarafından kabul görmemiştir. Yaşanan süreci büyük bir titizlikle yürüten, ince eleyip sık dokuyan Genel Merkezimize ve İl Başkanlığımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Yönetimimizin haksızca ve adaletsizce düşürülmesinden itibaren desteğini bir dakika bile esirgemeyen ve bizlere güvenip tekrardan görevlendiren başta Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na, CHP örgütümüze ve desteğini sunan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden daha azimli, daha kararlı ve daha güçlü bir şekilde yolumuza ve mücadelemize devam edeceğiz. Partimizin kapısı tüm Sultanbeyli halkına sonsuza kadar açıktır, açıkta kalmaya devam edecektir. Bugün saat 16:00’dan sonra İlçe başkanlığımızda görevimizin başında olacağız. Saygılarımla..

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.