Dolar 32,2598
Euro 35,0608
Altın 2.468,83
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

SEDEF AVCI “BENİM EN BÜYÜK KAHRAMANIM HEP ATATÜRK OLDU. ÇOCUKKEN DE ŞİMDİ DE.”

SEDEF AVCI “BENİM EN BÜYÜK KAHRAMANIM HEP ATATÜRK OLDU. ÇOCUKKEN DE ŞİMDİ DE.”
1 Kasım 2023 10:18
167

HABERMAX.Üniversite yıllarında, “Böyle mi Olacaktı?” dizisindeki rolüyle oyunculuğa adım atan son olarak geçtiğimiz aylarda final yapan “Çöp Adam” projesinde yer alan Sedef Avcı, MAG Kasım sayısının konuğu oldu.

“Her içinde bulunduğum projenin benim için ayrı bir yeri var; ama “Menekşe ile Halil”in yeri hep ayrıdır.”

“Tam sekiz sene bale yaptım. Hayatta duruşumun en büyük kaynağıdır bale. Sanatla iç içe olmamın ilk sebebidir.”

“Spor, hayatımın merkezinde. Ailecek sporu seviyoruz.”

“Çocukken, heyecanla beklediğim dizi “Mavi Ay”dı.”

Kendisinde yerinin çok farklı olduğunu söylediği “Menekşe ile Halil” dizisiyle hem yurt içinde hem dünya genelinde bir hayran kitlesi oluşan, zarafetiyle ve başarılarıyla akıllarda yer edinen Sedef Avcı, hakkında merak edilenleri MAG Okurlarıyla paylaştı. “Benim en büyük kahramanım hep Atatürk oldu. Çocukken de şimdi de” açıklamasında bulunan güzel oyuncu “Sanırım şu sıralar herkes süper bir kahraman olup dünyayı bu geldiği halden kurtarmak ister. Ben de savaşlardan, doğal afetlerden kurtarmak isterdim. İnsanların mutlu yüzlerini görmek bir lüks oldu günümüzde” dedi.

Hayatının dönüm noktasını da MAG okurlarıyla paylaşan oyuncu “Oğlumun doğduğu zaman. Hayatın şekli, yönü değişti. Öncesinde de hedeflerim vardı ama şimdi gerçekleştirmek için daha büyük bir sebebim var. Hayata tutunma sebebim” ifadelerini kullandı.

MAG Hakkında

Kasım 2023 sayısı ile 213. sayısına ulaşan MAG Dergi dopdolu içeriği, dekorasyon ve yazarları ile www.magdergi.com.tr, Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, TürkTelekom E-Dergi, Magzter, Dijitalbasın, dMags ve https://www.magdergi.com online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilir, Trendyol ve N11.com siteleri üzerinden de MAG Kasım sayısına ulaşabilirsiniz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.