Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Sporun Üstünde Siyaset: Sancaktepe’de Yardım Gecesi Tartışması

Sporun Üstünde Siyaset: Sancaktepe’de Yardım Gecesi Tartışması
15 Şubat 2024 15:13 | Son Güncellenme: 16 Şubat 2024 01:43
327

HABERMAX. Sancaktepe’de geçtiğimiz günlerde, Doğanlar Düğün Salonu’nda düzenlenen yardım gecesi, siyasi bir tartışmanın fitilini ateşledi. CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Alper Yeğin’in, AK Partili Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’ye yönelik sözleri, olayın başlangıcı oldu.

Sancaktepe’de Spor ve Yardımlaşma Üzerine Önemli Olaylar

Sosyal medyada Alper Yeğin’e yönelik tepkilerin artması ve birçok vatandaşın Yeğin’in sözlerini “siyasi provokasyon” olarak değerlendirmesi dikkat çekiciydi. Ayrıca, CHP’li bazı isimlerin de Yeğin’in sözlerine tepki gösterdiği belirtildi.

Sancaktepe’de yaşanan bu olay, sporun siyasetin üstünde olması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, siyasi çekişmelerden uzak, birleştirici bir güç olarak sporun desteklenmesi gerektiğini gösterdi.

Bu gelişmelerin ardından Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, mahallenin takımına 50 bin TL yardımda bulunarak, sporun siyasetin üzerinde olduğunu bir kez daha gösterdi. Diğer siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları da benzer yardımlarda bulunarak, dayanışma ve yardımlaşmanın önemini vurguladılar.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, mahallenin takımına 50 bin TL yardımda bulundu. Diğer siyasi partiler ve STK’lar da benzer yardımlarda bulunarak, sporun siyasetin üstünde olduğunu vurguladılar.

Sancaktepe’de yaşanan bu olay, sporun siyasete alet edilmemesi gerektiği ve yardımlaşmanın her şeyin üstünde tutulması gerektiği mesajını verdi.

Olayın yankıları:

Sosyal medyada Alper Yeğin’e yönelik tepkiler çığ gibi büyüdü.

Birçok vatandaş, Yeğin’in sözlerini “siyasi provokasyon” olarak nitelendirdi.

CHP’li bazı isimler de Yeğin’in sözlerine tepki gösterdi.

Av. Şeyma Döğücü, mahallenin takımına 50 bin TL yardımda bulundu.

Diğer siyasi partiler ve STK’lar da benzer yardımlarda bulundu.

Sonuç:

Sancaktepe’de yaşanan bu olay, sporun siyasetin üstünde olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Sporun birleştirici bir güç olması için siyasi çekişmelerden uzak tutulması gerekiyor.

Doğan’ın sözleri Sancaktepe’de yankı uyandırdı. CHP’li Alper Yeğin’e tepkiler çığ gibi büyüdü. Birçok vatandaş, Yeğin’in sözlerini “siyasi provokasyon” olarak nitelendirdi.

Yeğin’in sözlerine karşı tepkilerin yükseldiği gecede, İyi Parti Sancaktepe Belediye Başkan adayı Cemal Doğan da sesini duyurdu. Doğan, “Futbolun konuşulduğu gecede siyaset olmaz” diyerek, spor ve siyaset ayrımının önemine vurgu yaptı.

İYİ PARTİ SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEMAL DOĞAN’IN SÖZLERİ VİDEO

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.