Dolar 32,5111
Euro 34,9332
Altın 2.434,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

MESUT DOĞAN; TAŞIMA BELEDİYE BAŞKANIYLA AMPUL NE KADAR DAHA YANCAK!

MESUT DOĞAN; TAŞIMA BELEDİYE BAŞKANIYLA AMPUL NE KADAR DAHA YANCAK!
25 Ocak 2020 01:43 | Son Güncellenme: 30 Ocak 2020 17:28
432

AHA.Saadet Partisi Ocak Ayı İlçe Divan toplantısını Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan’ın katılımı ile gerektirdi.

Sancaktepe de partisinin İlçe divanında konuşan ve Ülkemizin en kontrolsüz, sahipsiz, plansız en düzensiz dönemi yaşadığını dile getiren Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Mesut Doğan, “İktidarın son dönemde attığı adımlardan birisi belediye başkanlarını transfer etme adımı. Tehditle şantajla taşıma belediye başkanıyla ampul ne kadar daha yanmaya devam edecek. Bunu hep beraber göreceğiz. Bu adımlar bitişin işaretidir” ifadelerini kullandı.
Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Mustafa Tuğrul Aksoy’un yaptığı ilçe divan toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özgül, ilçe başkan yardımcıları ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları üyeler katıldı.
Açılış konuşmasında ilçe kongresi hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Mustafa Tuğrul Aksoy, “yaklaşan ilçe kongremiz için hazırlıklarımız devam ediyor. İl başkanlığımız Sancaktepe İlçemiz için belirleyeceği tarihte ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

İlçe divan toplantısında yaptığı konuşmada yaşananları anlatmakta zorlandığını dile getiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, “benim hatırladığım hayatımda en kontrolsüz, sahipsiz, plansız ve en düzensiz dönemi yaşıyoruz. İktidarın 15 yıldır sarhoş ettiği bir kitle var. İktidarın korkuttuğu tedirgin ettiği bir kitlede var. Yetmedi iktidarın kızdırdığı kinlendirdiği bir kitle var. Sonuçta iktidardan yorulmuş bir Türkiye var. İnsanlar artık iktidara biz senden yorulduk diyor. Yaşanan bu süreci ülkemizin ve Saadet partisinin lehine çevirmek için çalışmalıyız” dedi.

TAŞIMA BELEDİYE BAŞKANIYLA AMPUL NE KADAR DAHA YANCAK!

İktidarın yıkılmadım ayaktayım mesajı verebilmek için çeşitli adımlar attığını dile getiren Mesut Doğan, “son dönemde attığı adımlardan birisi belediye başkanlarını transfer etme adımı. Göreceğiz hep beraber tehditle şantajla taşıma belediye başkanıyla ampul ne kadar daha yanmaya devam edecek. Bunu hep beraber göreceğiz. Bu adımlar bitişin işaretidir. Süreci yönetememenin en önemli işaretidir. Önce sıkıntılar zirve yapıp halk kendisinden soğumaya başladığında kendisi gibi düşünmeyen herkesi hain ilan etti yetmedi, ihanetle suçladı, yetmedi kayyum atamaya başladı. Bizim insanımız her şeyi affedebilir. Sevdiklerinin bazı kasırlarını görmezlikten de gelebilir, baskı tehdit ve zıvanadan çıkarttığı an ona ders vermesinde çok iyi bilir” dedi.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, “Bütün dinlerde ahlakın temel ilkesi kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmayacaksın. Kendisine yapılan haksızlıklardan iktidara gelenler bugün kendisine yapıldığı iddea ettiği şeylerin yüz katını başkasına yapmaya başladı. Biz saadet partisi olarak buna asla alet, tasvip görmezlikten gelemeyiz. Dün bizden rahatsız olanlar ile bugün rahatsız olanlar arasında zerre kadar farkları yok. Biz değişmedik ama birileri değişti. Biz siyasetimizin inancımız ve tarihimiz geleneklerimizin beslemiş olduğu ilkeler ile yapıyoruz. Saadet partisi 50 yıldır ilkeleriyle büyüyor. Birileri Saadet Partisinin yürüyüşü ve ilkesinden rahatsız ise bilesiniz ki bu rahatsız olanlarda mutlaka ilkesizlik vardır” ifadelerini kullandı.
Haber Fotoğraf: Halit Soytürk

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.