Dolar 32,3057
Euro 34,6976
Altın 2.408,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

SÖZCÜ TV Ana Haber Ekranında Sıradışı Soru: İmam Bakır Üküş Kimdir ve Ne İş Yapar?

SÖZCÜ TV Ana Haber Ekranında Sıradışı Soru: İmam Bakır Üküş Kimdir ve Ne İş Yapar?
7 Kasım 2023 18:15 | Son Güncellenme: 7 Kasım 2023 18:19
318

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 38. Olağan Kurultay’ın ardından parti içinde yaşanan gerginlikler, kamuoyunu yakından takip ediyor. Sızdırılan bir video, bu gerginliklerin iç yüzünü gözler önüne serdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun ikinci tur oylaması öncesinde yarıştan çekileceğine yönelik spekülasyonlara rağmen, Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olarak bilinen İmambakır Üküş’ün cesurca destek çağrısında bulunduğu anlara dair bir video ortaya çıktı.

SÖZCÜ TV Ana Haber Ekranında Sıradışı Soru: İmam Bakır Üküş Kimdir ve Ne İş Yapar?

SÖZCÜ TV’nin deneyimli gazeteci Fatih Portkal tarafından sunulan akşam ana haber programında, dikkat çeken bir an yaşandı. Program sırasında, İmam Bakır Üküş adı gündeme geldi ve izleyicilerin kafasında soru işaretleri oluşturdu.

İmam Bakır Üküş kimdir ve ne iş yapar? İşte detaylar:

İmam Bakır Üküş Kimdir? İmam Bakır Üküş, SÖZCÜ TV ana haber programının sunucusu olan deneyimli gazeteci Fatih Portkal tarafından sorulan bir soruyla gündeme geldi. Ancak, İmam Bakır Üküş hakkında net bilgilere ulaşmak mümkün değil. Kimlik, meslek ve diğer kişisel bilgileri hakkında herhangi bir ayrıntı ortaya çıkmamış gibi görünüyor.

Ne İş Yapar? İmam Bakır Üküş’ün ne iş yaptığına dair elimizde net bir bilgi bulunmuyor. SÖZCÜ TV programında dile getirilen bu isim, genel olarak kamuoyunda bilinmeyen bir kişi olarak dikkat çekmektedir.

Video, Gazeteci Şaban Sevinç tarafından servis edildi ve parti içindeki hareketliliği bir kez daha gündeme getirdi. Videoda, İmambakır Üküş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanına yaklaşarak “Hayır çekilemezsiniz, izin vermiyorum” dediği duyuluyor. Bu açıklama, Kılıçdaroğlu’na verilen destek ve parti içindeki kargaşayı gözler önüne seriyor.

Özellikle ikinci tur oylama öncesinde yapılan spekülasyonlara rağmen, Kılıçdaroğlu’nun göreve devam etme kararını destekleyen bu video, parti içindeki birlik ve beraberliğin vurgulanmasına katkı sağlıyor. Ancak, CHP içindeki entrikaların ve farklı görüşlerin hala gündemde olduğu da bir gerçek.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.