Dolar 32,4363
Euro 34,7895
Altın 2.453,06
BİST 9.919,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Şef Deniz Aşan yönetimindeki Loft Elia, tatilcileri Bodrum Loft’un muhteşem manzarasında lezzet yolculuğuna çıkartıyor

Şef Deniz Aşan yönetimindeki Loft Elia, tatilcileri Bodrum Loft’un muhteşem manzarasında lezzet yolculuğuna çıkartıyor
6 Haziran 2023 17:13
111

HABERMAX.Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum’da, Göltürkbükü ile Torba arasındaki Demirbükü Koyu’nda bulunan ve kısa sürede Bodrum’un vazgeçilmezleri arasına giren Bodrum Loft’da yer alan Loft Elia Restaurant yaz sezonuna merhaba dedi.

Şef Deniz Aşan yönetimindeki Loft Elia Restaurant tatilcileri yenilenen menüsüyle zengin bir lezzet yolculuğuna çıkartırken, en taze doğal ürünler kullanılarak hazırlanan yemekler, eşsiz manzara eşliğinde damaklarda unutulmaz bir iz bırakıyor.

Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum’da, Göltürkbükü ile Torba arasındaki Demirbükü Koyu’nda bulunan ve kısa sürede Bodrum’un vazgeçilmezleri arasına giren Bodrum Loft tatil köyü içerisindeki Loft Elia Restaurant yaz sezonunun başlamasıyla kapılarını açtı.

Tatilcilere muhteşem doğasının yanı sıra geniş bir yemek kültürünü de sunmaya devam eden Bodrum Loft’un ilk iki yılında büyük bir hayran kitlesi yaratan Loft Elia Restaurant, bu yıl eski yerine geri döndü.

Loft Elia Restaurant, tatilcileri yenilenen menüsüyle zengin bir lezzet yolculuğuna çıkarırken, doğanın en taze ürünleri kullanılarak hazırlanan yemekler, enfes tatlarıyla damaklarda unutulmaz bir iz bırakıyor.

Menüsü bulunduğu koyun mavi sularına eşlik eden zeytin ve çam ağaçlarının huzur veren gölgesinden ilham alarak hazırlanan Loft Elia, adını da yörenin simgesi ‘zeytin’den alıyor.

Avangart Ege mutfağının yorumlandığı Loft Elia’nın menüsü, kendi bahçelerinde yetiştirdikleri doğal ürünler, çeşitli Ege otları, yerel deniz ürünleri, açık ateşten etler ile atıştırmalıklar ve paylaşımlı yemeklerden oluşuyor.

Tatilciler Loft Elia’nın Şefi Deniz Aşan yönetimindeki mutfağında sonsuz Ege manzarasına karşı İslenmiş semiz otu, Arapsaçı otlu kalamar, Ezine peynirli dana bonfile, Yaz türüflü Bodrum lokum pilavı, Çalkama (otlu börek) ve Rezeneli sepet peyniri gibi imza lezzetlerinin tadını çıkartıyorlar.

Bodrum’un en yeni turizm tesislerinden biri olarak yaz döneminde tam dolulukla kapılarını açan Bodrum Loft misafirlerini ağırlarken, 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.