Dolar 32,1979
Euro 34,7327
Altın 2.424,47
BİST 10.171,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

SİYASİLERDEN ÇAZDER’E BÜYÜK İLGİ

SİYASİLERDEN ÇAZDER’E BÜYÜK İLGİ
2 Aralık 2018 14:52 | Son Güncellenme: 3 Aralık 2018 00:00
565

Ataşehir Belediyesi Başkan aday adayı Av. Aysemin Gülmez Çazder’i ziyaret ederek Başkan Hamza Azmaz ve yönetimle “Ataşehir için neler yapabiliriz” diyerek bir araya geldi.

Av.Aysemin Gülmez “Sizleri ziyaretimin nedeni bölgede önemli bir dernek siniz. Köklü ve güçlü bir dernek olan ÇAZDER’i önemsiyoruz” diyen Gülmez Başkan Hamza Azmaz ve yönetimine teşekkür ederim dedi. Av. Aysemin Gülmez kısa bir açıklama yaparak şöyle dedi. “Gençlerimize ne yazık ki sadece pankart ve afiş asmak için görev veriliyor ve gençler iktidara ve yönetim kadrolarına düşünülmüyor. Ciddi anlamda bunun bir problem olduğu kanaatindeyim. Çünkü bir partinin en önemli anataş unsurları gençler ve kadınlardır. Bunu görmemeyi iktidardan uzaklaştırma olarak görmekteyim” dedi. Aysemin Gülmez konuşmasına şöyle devam etti “Evet ben de bunun farkındayım. Gençlere bizim şunu göstermemiz gerekiyor; sizler bugün genç olarak o enerjinizle birlikte pankart asan veya afiş dağıtan konumda olabilirsiniz. Ancak sizler yeni ve genç beyinlerinizle, üretkenliğinizle yarın bu partinin çakıl taşları haline gelmelisiniz. Gelmemekle kalmayıp bunu test etmemiz lazım. Aslında bugünkü problemlerden birisi hep söylemlerde kalınması ve pratiğe dökülmemiş olmasıdır. Bu anlamda da gençler partiye yaklaşmamakta ve geri durmaktalar. Çünkü kendilerini atıl görmek istemiyorlar”dedi.

Ataşehir Belediye Başkan Aday adayı Av.Aysemin Gülmez İnşallah belediye başkanlığına seçilirsem bu sorunları ortadan kaldıracağım” dedi Gülmez sözlerine “ÇAZDER’deki tüm yönetim kadrosunu selamlıyorum bize kapılarını açtılar teşekkür ediyorum” diyerek tamamladı.

ÇAZDER BAŞKANI Hamza Azmaz’da “İnşallah Ataşehirimiz için aday adaylığınız hayırlı olur. Biliyorsunuz ben de Ataşehir belediyesi meclis üyeliği için başvurdum. Bizim için kim aday olursa hiç fark etmez. Birlikte çalışmaya hazırız” diyerek “Ben de bizleri ziyaret ettiğiniz sizlere teşekkür ediyorum. Aday adaylığınız hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı. Toplantı sonrası hoş sohbet eşliğinde çay ikramı yapılarak ziyaret son buldu.

HABER-FOTO-FARUK KOS BÖLGE ŞEFİ

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.