Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda Ahmet Poyraz’ın Adaylığının Lansmanı Coşkuyla Karşılandı

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda Ahmet Poyraz’ın Adaylığının Lansmanı Coşkuyla Karşılandı
21 Ocak 2024 12:50 | Son Güncellenme: 22 Ocak 2024 13:13
171

HABERMAX. AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, önemli bir etkinlikle Ahmet Poyraz’ın ilçe başkanlığına tekrar aday gösterilmesini duyurdu. Programın sunumunu Tayyip Tuna üstlenirken, salonu dolduran parti mensupları, Poyraz’a gösterdikleri yoğun ilgi ve tezahüratlarla etkinliğe büyük bir coşku kattılar.

DETAYLAR VEDİODA

Adaylık Lansmanı ve Kahvaltı Programı

Program, kahvaltı eşliğinde gerçekleşti ve başkan adayı Ahmet Poyraz’ın ilçe teşkilatına tanıtılması amacı taşıdı. Tayyip Tuna’nın dikkat çekici sunumu, etkinlik boyunca süren coşkuyu artırdı. Programın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Akın İlhan gerçekleştirdi. İlhan, “Yeniden İstanbul, daha güçlü bir Çekmeköy” vizyonu ile partilerini ve Cumhur İttifakı’nı güçlendirmeye yönelik hedefleri paylaştı.

Aday Adayları’nda Selamlama Konuşması

Aday adaylarından Fatih Sırmacı ve Şahmettin Yüksel, birlik ve beraberlik mesajlarıyla Ahmet Poyraz’a desteklerini açıkladılar. İkilinin Poyraz’ın liderliğinde birlikte hareket etme sözleri, teşkilat içindeki uyumu pekiştirmeye yönelik olumlu bir atmosfer oluşturdu.

Ahmet Poyraz’ın Coşkulu Konuşması ve Sloganlarla Destek

Programın kapanış konuşmasını gerçekleştiren Ahmet Poyraz, sahneye çıkarken AK Parti tanıtım şarkısı eşliğinde coşkulu bir atmosfer yarattı. Murat Kurum ve kendisi için destek talebinde bulunan Poyraz, “İnşallah 31 Mart sabahı Çekmeköy, Ahmet’ine kavuşacaktır” diyerek partililerden destek istedi. Gençlerin attığı sloganlar ve coşku dolu tepkiler, etkinliğin sonunda Ahmet Poyraz’a duyulan güçlü destekle birleşti.

Poyraz, aday tanıtım toplantısı sonrası ilk toplantısını Taşdelen Nikah Sarayı’nda AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, AK Çekmeköy yönetimi, mahalle başkanları, teşkilat emektarları, kadın kolları ve sahadaki büyük gücü olan gençlerle gerçekleştirdi.

Poyraz, toplantıda yaptığı konuşmada, Çekmeköy’ün 2009’dan bu yana büyük bir değişim ve dönüşüm geçirdiğini belirterek, “Göreve başladığım günden bugüne, artarak devam eden Çekmeköy’e hizmet aşkımızla, ilçemize; metro, devlet hastanesi, nikah sarayı, engelsiz yaşam merkezi, kapalı spor kompleksleri, yeni okullar, aile sağlığı merkezleri, kütüphaneler, kültür merkezleri, parklar, spor alanları, sosyal donatı alanları ve saymakla bitmeyen bir çok tesis ve hizmet kazandırdık. Kısa film yarışmaları, bilim olimpiyatları, kentsel tasarım, ÇEKUT gibi projelere imza atıp, tarafsız kuruluşlardan çeşitli ödüller aldık.” dedi.

Poyraz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“2019 yerel seçimlerinden hemen sonra Çekmeköy’ümüzün ihtiyaçları doğrultusunda alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan eğitime, kültürden sanata ve spora onlarca projeyi hayata geçirdik. Millet bahçelerimizin ve 9 yeni okulumuzun açılışı içinde gün sayıyoruz. Taşdelen Yenidoğan Kavşağında 2019 dan bugüne kadar mevcut İBB yönetiminin çalışma yapmaması üzerine ulaştırma ve altyapı bakanlığımızla birlikte başladığımız Çekmeköy- Taşdelen-Alemdağ Yol Kavşak projesinin çalışmalarında ise sona geldik. Çok yakında bölgedeki trafik sorununu özel çabalarımız sonucunda çözeceğiz.”

Poyraz, konuşmasında İstanbul ve Çekmeköy’ü daha da ileriye taşımak için yeniden göreve talip olduğunu belirterek, “Artık dur deme ve İstanbul’u Muradına kavuşturma vaktidir. Çekmeköy’ü ve İstanbul’u Türkiye yüzyılı şehirlerine yakışır şekilde yönetmek ve geleceğe hazırlamak için bismillah diyerek yeniden yola çıktık. Bugün bizleri göreve yeniden layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çekmeköylü hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik, beraberlik, sevgi ve muhabbetle Çekmeköy’ün ve İstanbul’umuzun yarınları için mücadele etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bu etkinlik, Ahmet Poyraz’ın liderliğindeki AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın 31 Mart seçimleri için hazırlıklarına güçlü bir başlangıç yaptığını gösteriyor. Parti içindeki birlik ve beraberlik mesajlarıyla güçlü bir teşkilatlanma sağlanarak, seçim sürecine umut dolu bir başlangıç yapıldığı izlenimi veriyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.