Dolar 32,2608
Euro 34,7958
Altın 2.412,59
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Sivas’ın Sevilen İsmi Cemal Karakazan, CHP Sancaktepe İlçe Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı İçin Başvuruda Bulundu

Sivas’ın Sevilen İsmi Cemal Karakazan, CHP Sancaktepe İlçe Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı İçin Başvuruda Bulundu
25 Kasım 2023 21:22 | Son Güncellenme: 25 Kasım 2023 21:25
480

HABERMAX.Sivas’ın tanınmış simalarından Cemal Karakazan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Sancaktepe ilçesinde Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. İlçede uzun yıllardır aktif olarak siyasette yer alan Karakazan, Sancaktepe CHP İlçe Başkan Yardımcılığı ve İlçe Sekreteri olarak görev yapmış, aynı zamanda İstanbul Sivas Merkez Dernekler Federasyonu ile Sivas Tozanlı Federasyonu Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevleri üstlenmiştir.

Asarcık Köyü Dernek Başkanlığı ve Sivas Gürlevik Dernekler Federasyonu STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı gibi yerelde köklü bağları bulunan Cemal Karakazan, Sancaktepe ilçesine yeni bir enerji ve güç kazandırmıştır. Seçimi alma odaklı ve halkın iktidarını inşa etmeye yönelik bir misyonla hareket eden Karakazan, ilçede geniş bir destek kitlesi oluşturmuş, seçim sürecinde güçlü bir isim olarak öne çıkmıştır.

Sancaktepe’nin halkını temsil etmek ve ilçenin kalkınmasına katkıda bulunmak için aday olan Cemal Karakazan’ın, ilçede yeni bir heyecan yaratması ve seçimi kazanma hedefi, yerel siyasi dinamiklere önemli bir katkı sunmaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.