Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Sertif Yılmaz, Çekmeköy’ün Kalbinde 3. Dönem İçin Adaylığını Açıkladı: ‘Sadece Sizin İçin Yeniden Adayım!'”

Sertif Yılmaz, Çekmeköy’ün Kalbinde 3. Dönem İçin Adaylığını Açıkladı: ‘Sadece Sizin İçin Yeniden Adayım!'”
18 Ocak 2024 21:52 | Son Güncellenme: 18 Ocak 2024 22:29
232

HABERMAX.Çekmeköy’ün en büyük mahallesi Mehmet Akif’in 10 yıllık başarılı muhtarı Sertif Yılmaz, mahalle sakinlerinin yoğun ısrar ve talepleri doğrultusunda 3. dönem adaylığını açıkladı. “Sadece sizin için yeniden adayım” diyen Yılmaz, “Komşularımın her türlü isteği baş göz üstüne” dedi..

Nüfus ve potansiyel açıdan Çekmeköy’ün en büyük mahallesi Mehmet Akif’in 10 yıllık sevilen muhtarı Sertif Yılmaz, 31 Mart seçimleri için komşularından gelen yoğun ısrar ve talepler sonucunda bir kez daha aday olduğunu açıkladı. Yeni dönem adaylığına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sertif Yılmaz, “Sadece halkımız istediği için yeniden göreve talip oldum. Komşularımızın her türlü isteği baş göz üstüne” dedi. 35 yıldır ikamet ettiği Mehmet Akif Mahallesi halkına muhtar olarak hizmet etmekten onur ve şeref duyduğunu söyleyen Yılmaz, görev yaptığı 10 yıl boyunca muhtarlık kapısının da gönül kapısı gibi her daim herkese açık olduğunu kaydetti.

Hizmet anlayışının 5 yıl daha devamı için komşularından destek isteyen Sertif Yılmaz, şunları söyledi: “Hizmetlerimiz karşısında vatandaşlarımızın memnuniyetini gördükçe mutlu oluyorum. Komşularıma hizmet ederken; hiç kimsenin rengine, cinsiyetine, diline ve doğduğu yere bakmadan ve ayrım yapmadan ayrıştırmadan eşit ve hakkaniyet çerçevesinde hizmet etmeye çalıştım. Muhtarlık kapısı sonuna kadar halkımıza açık oldu. Komşuluk hakkıyla dost ve sosyal akraba, sırdaş, dert ortağı ve hizmet kapısının yanında güven kapısı olduk. Pandemi süreci gibi en zor zamanlarda dayanışmayı daha da büyüttük. Mahallemizde ihtiyaç sahibi komşularımızla hayırseverler arasında sürekli bir köprü görevi gördük. Herkesin derdine derman olmak için çalıştık.

Güzellikleri paylaşarak daha da güzel kıldık, zorlukları da bölüşerek azaltmaya çalıştık. Mahallemizdeki sağlık ocağı sayısını ikiye çıkardık ve yeni okullar kazandırdık. Şimdi bir ortaokulumuzun da planlaması yapılıyor. Elektrik enerji hatlarının yüzde 75’inin yer altına alınmasını sağladık kalan yüzde 25’lik kısmının da inşallah yeni dönemde tamamlanması için çaba ve gayret sarfedeceğiz. Yine İBB tarafından yapımı tamamlanan itfaiye binası da yeni dönemde hizmete açılacak ve İSKİ şubesinin mahallemize gelmesi için uğraşlarımızı sürdüreceğiz. Parklarımızı güzelleştirdik yeni dönemde daha da iyileştirilmesi için çalışmalarımızı devam ettireceğiz.Fotoğraf açıklaması yok.Çekmeköy’ün Sevilen Muhtarı Sertif Yılmaz, Sosyal Yardımlarıyla Toplumsal Dayanışmayı Güçlendiriyor!

Çekmeköy’ün en büyük mahallesi Mehmet Akif’in 10 yıllık başarılı muhtarı Sertif Yılmaz, 31 Mart seçimleri için adaylığını açıkladı. Yılmaz, mahalle sakinlerinin yoğun ısrar ve talepleri doğrultusunda 3. dönem adaylığını kabul etti.

Sertif Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Sadece halkımız istediği için yeniden göreve talip oldum. Komşularımızın her türlü isteği baş göz üstüne” dedi. Yılmaz, 35 yıldır ikamet ettiği Mehmet Akif Mahallesi halkına muhtar olarak hizmet etmekten onur ve şeref duyduğunu belirtti.

Muhtarlığının 10 yıllık sürecinde kapısını her daim herkese açık tutan Yılmaz, hizmet anlayışının 5 yıl daha devamı için komşularından destek istedi. Yılmaz, “Hizmetlerimiz karşısında vatandaşlarımızın memnuniyetini gördükçe mutlu oluyorum. Komşularıma hizmet ederken; hiç kimsenin rengine, cinsiyetine, diline ve doğduğu yere bakmadan eşit ve hakkaniyet çerçevesinde hizmet etmeye çalıştım” diye konuştu.

Sosyal yardımları daha da geliştirerek toplumsal dayanışmayı büyüteceklerini ifade eden Yılmaz, ihtiyaç sahibi komşulara gıda, giyim, kira ve fatura destekleri, ev eşyaları, öğrencilere kırtasiye ve burs tedariki gibi çeşitli yardımları artırarak sürdüreceklerini belirtti.

Yılmaz, iş ve işçi arayan vatandaşlara destek olmak için İŞKUR ve İBB istihdam dairesi ile iş birliği içinde çalıştıklarını dile getirirken, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için tüm tebligatları SMS yoluyla duyurduklarını vurguladı.

Geçmiş dönemde verdiği sözleri eksiksiz yerine getirdiğini belirten Sertif Yılmaz, “Umarım aynı tempoyla daha tecrübeli, daha nitelikli ve daha pratik hizmetlerimizi sürdürmeye devam ederiz. Mahallemizin güzel insanlarına ve değerli komşularımıza adil ve mutlu bir beş yıl daha hizmet için yeniden adayım. Takdir ve teveccüh sevgili komşularımızın” dedi.

Sertif Yılmaz’ın adaylığıyla birlikte, Çekmeköy’de toplumsal dayanışma ve hizmet odaklı bir sürecin devam etmesi bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.