Dolar 34,1697
Euro 37,0468
Altın 2.974,91
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Sarıyer Börek ve Pidecisi Çekmeköy’de Kalite ve Hijyen Ön Planda

Sarıyer Börek ve Pidecisi Çekmeköy’de Kalite ve Hijyen Ön Planda
28 Mayıs 2024 16:22 | Son Güncellenme: 28 Mayıs 2024 16:32
673

HABERMAX. Sarıyer Börek ve Pidecisi’nin Çekmeköy şubesinin işletmecisi Mehmet Çakar, lezzetli ürünlerinin yanı sıra hijyen ve kaliteye de verdiği önemle dikkat çekiyor. Çakar, “Bizim için ilk öncelik paradan önce insan sağlığı ve hijyendir” diyerek şunları söylüyor:

“Sabahleyin dükkanımızı açarken ilk önceliğimiz kalite ve sağlık kurallarına bakarız. Bu zaten Sarıyer Börekçisi’nin ana temasıdır. Müşterilerimize en lezzetli ve en sağlıklı ürünleri sunmak için her zaman titizlikle çalışıyoruz.”

Çakar, bu titizliğin temelinin hijyen olduğunu vurguluyor. Dükkanın her gün düzenli olarak temizlendiğini ve tüm personelin hijyen kurallarına uyduğunu belirtiyor. Ayrıca, kullanılan tüm malzemelerin de en taze ve en kaliteli ürünlerden seçildiğini söylüyor.

Çakar’ın bu titizliği, Sarıyer Börek ve Pidecisi Çekmeköy’ün müşterileri tarafından da takdirle karşılanıyor. Müşteriler, dükkanın temiz ve hijyenik olmasından ve ürünlerin lezzetinden memnun olduklarını belirtiyorlar.Sarıyer Börek ve Pidecisi Çekmeköy’de Sizleri Neler Bekliyor?

Sarıyer Börek ve Pidecisi Çekmeköy’de, klasik börek ve pidelerin yanı sıra farklı lezzetler de bulabilirsiniz. Kıymalı, peynirli, patatesli böreklerin yanı sıra, su böreği, kol böreği ve sigara böreği gibi farklı seçenekler de mevcut. Ayrıca, pide çeşitleri de oldukça zengin. Kıymalı, peynirli, pastırmalı, kuşbaşılı ve sucuklu pidelerin yanı sıra, özel pide çeşitleri de bulabilirsiniz.

Sarıyer Börek ve Pidecisi Çekmeköy, lezzetli ve hijyenik ürünlerinin yanı sıra güler yüzlü hizmetiyle de öne çıkıyor. Eğer Çekmeköy’de lezzetli ve güvenilir bir börekçi veya pideci arıyorsanız, Sarıyer Börek ve Pidecisi’ni kesinlikle denemelisiniz.Sarıyer Börek ve Pidecisi Çekmeköy İletişim Bilgileri: Şahinbey Caddesi metro durağının 500 metre ilerisi 

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.