Dolar 32,1794
Euro 35,0696
Altın 2.468,40
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Sapro’dan “Koç Üniversitesi Anadolu Bursiyerleri Eğitim Programı”na Destek

Sapro’dan “Koç Üniversitesi Anadolu Bursiyerleri Eğitim Programı”na Destek
6 Ekim 2023 19:54 | Son Güncellenme: 6 Ekim 2023 20:00
134

Private label ıslak mendil üretimi alanında Avrupa’nın en büyük dört üreticisinden biri olan Sapro, sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi sürdürüyor. Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Sapro, Koç Üniversitesi’nin nitelikli eğitime erişimde fırsat eşitliği misyonuyla 2011 yılında hayata geçirdiği Anadolu Bursiyerleri Programı kapsamında, iki öğrencinin beş yıllık üniversite dönemi boyunca tüm eğitim ve yaşam masraflarını üstlenecek.
Fotoğraf açıklaması yok.


1997 yılında, ıslak mendil üretimi gerçekleştirmek üzere Türkiye’de kurulan Sapro, çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam ediyor.

Sapro’dan üniversite adaylarına burs desteği

Private label ıslak mendil üretimi alanında Avrupa’nın en büyük üreticilerinden biri olan marka, nitelikli eğitime erişimde fırsat eşitliği misyonuyla 2011 yılında hayata geçirilen Anadolu Bursiyerleri Programı kapsamında, başarılı ve ihtiyaç sahibi üniversite adaylarına destek olmaya hazırlanıyor. Sapro, bu yıl toplam 202 bursiyerin faydalandığı kampanya ile üniversite idaresi tarafından detaylı bir başvuru ve değerlendirme süreci sonunda seçilen 2 öğrencinin 5 yıllık üniversite ve yaşam masrafını karşılayacak.

Topluma fayda sağlayan bireylerin hayatına dokunmak, bizim için büyük gurur

Her fırsatta dünyanın daha güzel bir yer haline gelmesi adına çalıştıklarının altını çizen Sapro Temizlik Ürünleri Genel Müdürü Murat Gönül, “Topluma fayda sağlayan ve gelecekte başka öğrencilere de aynı imkanları sunmayı amaçlayan bireylerin hayatına dokunmak bizim için büyük bir gurur. Başarılı ve ihtiyaç sahibi gençlerimizin Koç Üniversitesi tarafından sunulan dünya standartlarındaki bir eğitime erişimlerini desteklediğimiz için çok mutluyuz. Beş sene boyunca sadece eğitim alanında değil, en az eğitim kadar önemli olan sosyal hayatlarının gelişiminde de onların yanında olacağız. Bu gençlerimizin önünü açacak, onları uluslararası kariyer fırsatlarına yaklaştıracak her türlü adımı destekliyoruz Sapro ailesi olarak, benzer projelerde yer almaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

1444 bursiyer, 380 mezun öğrenci

İlk yılında 6 kurumsal bağışçının katkılarıyla 14 öğrenciye destek vererek başlayan programdan yararlanan bursiyerlerin sayısı bugün 1444’e ulaştı. 350’ye yakın bağışçı kurum ve 1500’den fazla şahsi bağışçının destekleriyle her geçen yıl büyüyen Anadolu Bursiyerleri Programı, gençlerin hayatına dokunmaya devam ediyor.

2023 yılında Türkiye’nin tüm illerinden toplam 7500’den fazla başvuru alan program, bugüne kadar 81 ilden öğrenciye destek olarak toplam 380 mezun verdi. Mezunların çoğu kariyerlerine ülkemizin önde gelen kurumlarında ve uluslararası firmalarda başlarken, diğerleri ise dünyanın en iyi üniversitelerinde akademik kariyerlerine devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.