Dolar 32,5969
Euro 34,8046
Altın 2.501,74
BİST 9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Sancaktepeses.com haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Erk’ten renkli organizasyon

Sancaktepeses.com haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Erk’ten renkli organizasyon
28 Ağustos 2022 14:58 | Son Güncellenme: 28 Ağustos 2022 15:09
254

HABERMAX.Sancaktepe ilçesinde kültür ve sanat çalışmalarına yer veren Kent Life site sakinleri ilçede bulunan diğer sitelere yaptıkları çalışmalarla örnek oluyorlar.

Kent Life Sitesi havuz başında düzenlenen Yıldızların Altında Türkü Dinletisi programı, SK Müzik Atölyesi ile  Mavi Bakış Dans ve Sanat Akademisi’nin gösterileri ile gerçekleşti. Esenşehir Bil Koleji  sponsorluğunda ve sancaktepeses.com koordinatörlüğünde gerçekleşen programda Sanatçı Suat Karabıyık’ın seslendirdiği türkülere site sakinleri eşlik etti, halay çekti horon oynadı. Programın bir güzel yanı ise çocukların zumba dans eşliğinde doyasıya eğlenmesi oldu.

Zumba dansı ile başlayan etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Mavi Bakış Dans Akademisinden Özlem Demirpolat’a eşlik eden çocuklara site sakinleri de alkışlarla eşlik etti. Verilen arada programa sponsor olan Esenşehir Bil Koleji çekilişlerde burs indirimi hediye çekleri ve hazırlanmış olan hediye paketleri verildi. Çekilişlerin ardından Suat Karabıyık konseri başladı. Ege yöresi, Karadeniz yöresi ve halaylarla devam eden programda site sakinleri son derece memnun oldu.

Sancaktepeses.com haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Erk, programa katılan sanatçılara, Esenşehir Bil Kolejine ve Kent Life Site yönetimine teşekkür etti.

SK MÜZİK ATÖLYESİ TEŞEKKÜR ETTİ
Birbirinden değerli anonim olan türkülerimizi seslendiren Sanatçı Suat Karabıyık, SK Müzik Atölyesinde alanında uzman öğretmen kadrolarıyla bağlama, gitar, ses eğitimi, piyano, org, keman, kemençe, konservatuara hazırlık güzel sanatlar lisesine hazırlık, repertuar dersleri verildiğini ifade etti. Karabıyık, havuz başında kendilerini misafir eden Kent Life site yönetimine ve sakinlerine teşekkür etti.

ESENŞEHİR BİL KOLEJİ: SANATA ÖNEM VERİYORUZ
Kültür ve sanatın ilçe genelinde desteklenmesi ve sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Esenşehir Bil Koleji Okul Müdürü Esra Atılgan ; “1994’ ten günümüze anasınıfından iş hayatına uzanan eğitim serüveninde “BİL’de Başarı Bir Kültürdür” mottosuyla yola çıkarak kurguladığımız eğitim anlayışımızla 28 yılı aşkın deneyimimizi, bilimsel temelli eğitimimizle birleştirerek İstanbul Aydın Üniversitesi ve Kıbrıs İlim Üniversitesi iş birliği ile öğrencilerimizi başarılı, sanatla iç içe, kültür bilinciyle donatılmış bir geleceğe hazırlamanın gururunu yaşıyoruz. Esenşehir Bil Koleji olarak Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Yüksek bir insan topluluğu olan Türk Milleti’nin tarihi bir özelliği de, güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir.” sözünün ışığında geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızı kültür ve sanat alanında yetiştirmek ve geliştirmek en önemli ilkemizdir.” Şeklinde konuştu.

Kent Life Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüsniye Şahin, SK Müzik Atölyesi’ne, Mavi Bakış Dans Akademisi’ne, Esenşehir Bil Kolejine ve Sancaktepeses.com’a gerçekleştirilen etkinlik için teşekkür etti.
Tevfik Erk / İstanbul

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.