Dolar 32,2294
Euro 34,8089
Altın 2.422,89
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Ak Parti ilçe Başkanı İlhan, Ekrem İmamoğlu’nun Çekmeköy’deki faaliyetlerini eleştirdi

Ak Parti ilçe Başkanı İlhan, Ekrem İmamoğlu’nun Çekmeköy’deki faaliyetlerini eleştirdi
3 Ekim 2023 08:22 | Son Güncellenme: 3 Ekim 2023 08:25
206

HABERMAX. AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlanhan, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Çekmeköy’deki faaliyetlerini eleştirdi ve AK Parti’nin projelerine dikkat çekti.

İlanhan, sosyal medya platformu Facebook üzerinden yaptığı bir paylaşımda, İmamoğlu’nun son ziyaretinde, temel atma törenlerinin ardından projelerin ilerlemediğini, metro inşaatının durduğunu ve belediye kreşi için ayrılan alanların kullanılmadığını iddia etti. Ayrıca, İmamoğlu’nun projeleri tanıtmak için reklam ve algı oluşturduğunu öne sürdü.

İlanhan, Çekmeköy halkına, 2024 seçimlerine kadar CHP’li İBB’nin iddia edilen algı ve reklam oyunlarını açıklamaya devam edeceklerini ve gerçeklerle yüzleşmeye devam edeceklerini belirtti.

AK Parti hükümeti ve Çekmeköy Belediyesi tarafından yürütülen projeleri öven İlanhan, Taşdelen-Yenidoğan-Şile Yolu Köprülü Kavşak Projesi’nin hızla devam ettiğini ve Merkez Mahallesi’nde 2000 metrekarelik bir Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin inşa edildiğini paylaştı.

Çekmeköy halkına, daha fazla projenin devam edeceğini ve hedeflerinin 2024 olduğunu ifade etti.

 

**Hashtagler:** #Çekmeköy #İstanbul #AKParti #CHP #İmamoğlu #Projeler #2024Seçimleri

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.