Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Sancaktepeli çocuklara 1750 adet bot ve mont hediyesi

Sancaktepeli çocuklara 1750 adet bot ve mont hediyesi
7 Ocak 2022 19:41 | Son Güncellenme: 7 Ocak 2022 19:47
246
HABERMAX.”Sancaktepe’den Sıcak Bir İyilik” sloganıyla Sancaktepe Kaymakamlığı ve Sancaktepe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen kış destekleri kapsamında; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 1750 öğrenciye mont ve bot dağıtım töreni düzenlendi.
7 Ocak Cuma güü düzenlenen törene;  Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye Başkan Yrd. Nazım Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, Sancaktepe Müftüsü Muammer Turan, Sancaktepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Özdemir, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Alper Alp, İlçe Malmüdürü Meral Alver, Kızılay Sancaktepe Şube Müdürü Abdulmecit Zengin ve okul müdürleri katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, “ Kaymakamlığımız ve Belediyemiz iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz bu güzel proje ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 46 okulumuzda belirlenen ihtiyaç sahibi 1750 öğrencimize kışlık kıyafet ve bot dağımı yapacağız. Projemize destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, devletimizin tüm imkanlarıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın özellikle de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.
Törenin ardından Okul müdürlerine teslim edilen, kışlık giysiler ve botlar öğrencilere dağıtıldı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.