Dolar 32,2532
Euro 34,7242
Altın 2.402,00
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Sancaktepe’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Bir Dizi Etkinlikle Kutlandı

Sancaktepe’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Bir Dizi Etkinlikle Kutlandı
18 Mart 2022 21:58 | Son Güncellenme: 18 Mart 2022 22:02
447

HABERMAX.18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Sancaktepe Atatürk Anıtına Çelenk sunum töreni gerçekleştirildi.


Çelenk sunum törenine; Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Garnizon Komutanı Alb. Özcan Kolat, Belediye Başkan V. Av. Ümit Şahin ve İlçe Protokolü katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk sunum töreni sona erdi.

Daha sonra 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 107. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Garnizon Komutanı Alb. Özcan Kolat, Belediye Başkan V. Av. Ümit Şahin ve İlçe Protokolü İlçemizde bulunan Şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek, dua okudu.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Şehit kabirlerinin ziyaretinde, Kaymakam Ahmet Karakaya ve İlçe Protokolü Samandıra mezarlığında şehitler için okunan Kur’an tilaveti ve ardından yapılan dualara iştirak etti.

Şehit mezarlarına karafil bırakan Kaymakam Ahmet Karakaya, bir süre şehit aileleriyle de sohbet etti.
Ziyaretler İlçe Müftüsü Muammer Turan tarafından yapılan toplu dua ile sona erdi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 107. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında son olarak Sancaktepe Aziz Bayraktar İHL Uygulama Camiinde Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.